Forenkling og effektivisering

Del

I slutten av 2022 lanserte vi Nova, et system designet for å forenkle og effektivisere dokumentflyten vår. Hvert år kjøper og plasserer vi forsikring og pensjon på vegne av våre norske bedriftskunder for 9 milliarder kroner, i flere enn 80 forskjellige forsikringsselskaper. Det betyr at vi mottar over 22 000 forsikringsavtaler og tilhørende dokumenter fra de ulike forsikringsgiverne.

Automatisering av manuelle arbeidsoppgaver gir oss mer tid til å yte god rådgivning og være til stede for kundene våre, sier Joakim Haugerø i Söderberg & Partners.
Automatisering av manuelle arbeidsoppgaver gir oss mer tid til å yte god rådgivning og være til stede for kundene våre, sier Joakim Haugerø i Söderberg & Partners.

Reduserer manuell håndtering

Hensikten med Nova er å redusere den manuelle håndteringen av alle disse avtalene. Det gjør vi blant annet ved hjelp av robotprosessautomatisering og teksttolkning. Roboten vår kategoriserer data, tekst og dokumenter, som deretter lagres i vårt fagsystem automatisk.

Ved inngangen til 2024 passerte vi 31 000 dokument-transaksjoner gjennom Nova siden oppstarten. Vi jobber kontinuerlig med å få flere forsikringsgivere med på løsningen og øke volumet enda mer. Gevinstene er en betydelig tidsbesparelse og færre feil. Det kommer kundene våre til gode.

Mer tid til rådgivning

– Automatisering av manuelle arbeidsoppgaver gir oss mer tid til å yte god rådgivning og være tilstede for kundene våre, sier Joakim Haugerø, strategisk forretningsutvikler i Söderberg & Partners.

– Nova er utviklet sammen med våre svenske kolleger, som har jobbet med løsningen siden 2019. Nå er endelig løsningen lansert i Norge, og vi er allerede i gang med flere lignende initiativer for å effektivisere driften videre, avslutter Haugerø.

Nøkkelord

Kontakter

Lenker

Om oss

Söderberg & Partners er en av Nordens ledende rådgivere og formidlere av forsikringer og finansielle produkter. Våre oppdragsgivere er bedrifter, organisasjoner, fagforbund og privatpersoner. Våre tjenester i Norge inkluderer forsikringsrådgivning, forsikringsmegling, pensjonsrådgivning, formuesrådgivning, medlemsforsikringer til foreningsmarkedet og uavhengig skadeoppgjør og skaderådgivning. Konsernet har i dag 3300 medarbeidere fordelt på 144 kontorer i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Luxemburg, UK og Spania. Hovedkontoret ligger i Stockholm.

Söderberg & Partners etablerte seg i Norge i 2014 og kjøper her inn forsikringstjenester på vegne av våre kunder for NOK 9 mrd. årlig, noe som gjør den norske virksomheten til en av de største kjøperne av forsikring i det norske markedet. Vi er 350 ansatte i Norge, fordelt på Lysaker, Tønsberg, Kristiansand, Bryne, Bergen, Ålesund, Molde, Kristiansund, Trondheim, Fredrikstad, Raufoss, Bodø, Svolvær og Tromsø.

Følg pressemeldinger fra Söderberg & Partners

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Söderberg & Partners på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Söderberg & Partners

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye