KLP

KLP Eiendom kjøper Tjuvholmen allé 11

Del

KLP Eiendom har inngått avtale med Aspelin Ramm Eiendom AS om kjøp av Tjuvholmen Kontor VIII AS, som eier seksjonene 1, 2 og 3 i Tjuvholmen allé 11. Brutto eiendomsverdi i transaksjonen er 844 millioner kroner. Overtakelse er planlagt 29. februar 2024.

Tjuvholmen Allé 11 er hovedkontor for Handelsbanken i Norge. I tillegg leier A.C.E Fashionstore et butikklokale. Årlige leieinntekter er rundt 40,7 millioner kroner.

Eiendommen stod ferdig i 2010 og har et areal på ca. 8.200 kvadratmeter fordelt på 9 etasjer inkludert kjeller. Eiendommen ble oppgradert i 2021. Bygningen har i dag energiklasse C og BREEAM In-Use-sertifisering med mål om å oppgradere til karakter Very Good.

– Dette er en flott eiendom som blir et godt tilskudd til vår portefølje. Med dette kjøpet sikrer vi oss et bra bygg i Oslo sentrum og styrker oss i et attraktivt område, sier Gunnar Gjørtz, som er administrerende direktør i KLP Eiendom.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Om oss

KLP Eiendom AS er et heleid datterselskap av KLP. Selskapet er en av Norges største aktører innen forvaltning, utvikling og drift av eiendom. KLP Eiendom eier over 2,3 millioner kvadratmeter eiendom, med en markedsverdi på drøyt 90 milliarder kroner.

Følg pressemeldinger fra KLP

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra KLP på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra KLP

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye