Circle K Norge

Disse kaffedrikkerne får mest for pengene i Norge

Del

Ingen i Norge drikker mer kaffe på Circle K enn kundene ved disse to Bergen-stasjonene.

Jeanette Amara (t.v.) forteller at «Koppen» fylles om lag 16 millioner ganger årlig på landsbasis. Her med Trine Lill Tverfjell Isaksen, daglig leder på Circle K Bjerke i Oslo.
Jeanette Amara (t.v.) forteller at «Koppen» fylles om lag 16 millioner ganger årlig på landsbasis. Her med Trine Lill Tverfjell Isaksen, daglig leder på Circle K Bjerke i Oslo. Terje Borud

I løpet av ett år har folk kjøpt mer enn 350 000 kaffeavtaler, populært kalt «Koppen», på landets Circle K-stasjoner. Disse kan fylle koppen med så mye varm drikke de ønsker på selskapets stasjoner hele året.

Og ingen i hele Norge får mer igjen for pengene enn kundene ved Circle K Viken og Circle K Helleveien i Bergen.

– Hos oss går det mest svart kaffe, caffe latte og ikke minst te. Vi satser på å ha stort utvalg av te ved siden av kaffe, for noen ganger har du lyst på en varm drikke som ikke kvikker opp på samme måte som kaffen, forteller Celine Josephine Holthe, som er stasjonssjef på Circle K Viken.

I snitt ble hver kaffeavtale brukt om lag 115 ganger ved stasjonen hennes i løpet av året. På landsbasis ligger snittet på i cirka 45 fyllinger per kopp.

16 millioner fyllinger

Også kunder ved oslostasjonene Circle K Kiellands Plass og Circle K Bjerke samt Circle K Nenset i Skien og Circle K Fornebu i Bærum er ivrige brukere av Koppen og kaffeavtalen, ifølge utregningene til Jeanette Amara, som er selskapets kategorileder for mat og kaffe.

– Koppen har blitt vårt mest berømte produkt. I fjor ble kaffeavtalen brukt mer enn 16 millioner ganger. Mange kunder fyller så ofte at de finansierer Koppen i løpet av januar, og dermed drikker på vår regning resten av året, sier Amara.

Kvernene går varme

Årlig kverner Circle K Norge-stasjoner nesten 300 tonn med kaffebønner. I tillegg kommer annen varm drikke, som kakao. Aller mest kaffe går med på stasjonen Circle K E18 Lier i Buskerud, etterfulgt av Circle K Økern i Oslo og Circle K E6 Berger i Frogner, Akershus.

– Vi legger vår ære og kjærlighet i å ha topp kvalitet på kaffen og kaffemaskinene og ikke minst god kunnskap og service slik at våre kunder skal få akkurat den kaffen de liker best når de er på veien, sier Amara.

Buskerud på gjenbrukstoppen

Nå har Circle K lansert «Koppen 2024». Den kommer i to størrelser, standard og premium, og i en rekke farger. Men – kundene kan også gjenbruke sine gamle kopper, dersom de foretrekker det.

– Vi heier på gjenbruk! Dette er rimeligere for kunden og enda bedre for miljøet. Enkelte kunder samler på koppene våre, og vil gjerne ha den nye modellen hvert år. Det er selvsagt lov, samtidig som de som gjenbruker koppen de allerede har får en lavere pris, sier Amara.

Og det viser seg at kundene på Circle K Lierbyen i Buskerud gjenbruker hele 41 prosent av de fysiske koppene ved fornying av kaffeavtalen, noe som med god margin er den høyeste andelen i landet. På Circle K Lampeland i Flesberg, Buskerud ligger gjenbruksandelen på 32 prosent.

Populær firmagave og dugnadsinntekt

Jeanette Amara forteller at Koppen er en populær firmagave.

– Særlig populært er det da med graverte kopper og kopper med firmalogo. Disse gis bort til både ansatte og samarbeidspartnere, sier Amara.

Circle K Norge tilbyr også en egen «dugnadskopp» som gir en kjærkommen inntekt til foreninger og idrettslag.

(Pressenytt)

Kontakter

Bilder

Jeanette Amara, Kategorisjef for kaffe i Circle K
Jeanette Amara, Kategorisjef for kaffe i Circle K
Last ned bilde
Jeanette Amara, Kategorisjef for kaffe i Circle K
Jeanette Amara, Kategorisjef for kaffe i Circle K
Last ned bilde

Om oss

Vi kaller oss energistasjon, helt enkelt – fordi vi tilbyr energi til bilen og deg som er på farten.

Om Circle K Norge AS

  • Circle K Norge driver 456 energistasjoner i Norge, 259 av dem er bemannede stasjoner som tilbyr drivstoff, bilvask, kaffe og mat.

  • Vi bygger ut vårt nettverk av hurtigladere, over 100 stasjoner har til sammen 800 hurtigladere for elbiler.

  • Vi er også drivstoffgrossist og har en rekke terminaler og depoter som forsyner stasjoner og kunder i hele Norge.

  • Ca. 3 000 personer jobber på våre kontorer og stasjoner over hele landet.

  • Circle K har en hundreårig historie i Norge, som Norsk Brændselsolje A/S med merkenavnene MIL og BP, Norsk Olje as (Norol), Statoil Norge AS og Statoil Fuel & Retail AS (Statoil) og nå Circle K Norge AS (Circle K).

Om Couche-Tard

  • Circle K er en del av Alimentation Couche-Tard Inc. («Couche-Tard»), en ledende, global aktør innen eMobility, drivstoff og detaljhandel med hovedkvarter i Laval, Canada.
  • Couche-Tard opererer i 24 land med nesten 14 100 butikker, hvorav omtrent 10 700 tilbyr drivstoff til veitransport. Omtrent 122 000 mennesker er ansatt i hele nettverket.

Følg pressemeldinger fra Circle K Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Circle K Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Circle K Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye