Peugeot priser nye Partner og E-Partner

Del

Når Peugeot i dag starter salget av en kraftig oppgradert Peugeot Partner, starter prisen på 325.500 kroner pluss moms for dieselversjonen og 407.900 kroner for den elektriske utgaven E-Partner.

Oppdatert design, mer kjøreglede og sikkerhet gjør Partner og E-Partner til et perfekt arbeidsverktøy for proffene.

For å imøtekomme et bredt spekter av kundebehov, kommer den nye generasjonen Peugeot Partner med muligheten til å velge mellom diesel- og elektriske drivlinjer. Den elektriske versjonen setter en ny standard for miljøvennlighet og effektivitet i sin klasse. Med en rekkevidde på opptil 330 kilometer på én lading, takket være en helt nyutviklet drivlinje med et nytt 50 kWh batteri med LFP-teknologi. Helt ny er også både varmepumpen og en kraftig 100 kW/136 hk elektrisk motor. Det gir en toppfart på 130 km/t, og batteriet kan lades til 80 % kapasitet på under 30 minutter ved en 100 kW offentlig ladestasjon.

Dieselmotoren er på 1,5 liter og med ytelser på 100 eller 130 hestekrefter, hvor den siste også kan leveres med åttetrinns automatgir.

- Med nye Peugeot Partner priset og i salg, har vi nå oppgradert hele modellutvalget med mer moderne utstyr til glede for kundene. Velger de en Partner, eller en E-Partner vil de finne en arbeidsplass som passer deres behov og preferanser, sier Roy Erik Johnsen, direktør for nyttekjøretøy i Stellantis, hos importøren Bertel. O. Steen.

Plass og praktiske løsninger

Ulike jobber krever tilpassede verktøy og Partner og E-Partner kommer i to ulike lengder, L1 med en lastekapasitet på opptil 3,8 kubikkmeter, og L2 med opptil 4,4 kubikkmeter. Både med dieselmotor og elektrisk kan kunden trekke tilhenger på opptil 750 kilo.

Med totallengde på henholdsvis 4,40 og 4,75 meter, er dette biler som byr på tilstrekkelig plass, samtidig som de har en størrelse som gjør at de passer lett inn på de fleste arbeidsplasser.

Partner og e-Partner kommer med et rikt utvalg av standardutstyr, som inkluderer to skyvedører, sidehengslet bakdør og ModulWork forseteløsning med 2-seters passasjerbenk med oppbevaringsrom og justerbart kontor skrivebord. Bakveggen er utstyrt med vindu og en lasteluke som gir en lastelengde på opptil 3,44 mester.

Betydelig oppgradert sikkerhet og komfort
Bak rattet vil fører og passasjerer finne seg godt til rette med Peugeots karakteristiske i-Cockpit i kombinasjon med et helt nytt infotainmentsystem  fra Qualcomm Technologies. Dette sikrer forbedret grafikk, multimedia og datakraft, samt kompatibilitet med trådløs Apple CarPlay og Android Auto.

Alle E-Partner og Partner med automatgir får også adaptiv cruise control som standardutstyr.

Sikkerheten prioriteres høyt i e-Partner og Partner, med introduksjon av Dynamic Surround Vision, som gir økt sikt og sikkerhet ved manøvrering. Sammen med opptil 18 avanserte førerassistansesystemer, som filskifteassistanse, skiltgjenkjenning, automatisk nødbrems med radar og kamera, og avansert sidekollisjonsvarsling, forblir Partner og e-Partner i toppklassen når det gjelder å beskytte både passasjerer og andre trafikanter.

Salget av Peugeot Partner og e-Partner starter nå.

Kontakter

Følg pressemeldinger fra Stellantis Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Stellantis Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Stellantis Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye