Riksrevisjonen

Rehabilitering: Får pasienter hjelpen de har krav på?

Del

For første gang på 12 år har Riksrevisjonen undersøkt rehabilitering. En satsing ble satt i gang i 2017, men har det gitt resultater? Får pasienter hjelpen de har krav på? Velkommen til pressekonferanse hos Riksrevisjonen torsdag 15. februar kl. 12.30.

Foto: Mathias Fossum / Riksrevisjonen.

Pressekonferanse i Storgata 16 i Oslo

Tid: Torsdag 15. februar kl. 12.30.

Sted: Riksrevisjonens lokaler i Storgata 16 i Oslo.

Pressekonferansen sendes også digitalt: https://vimeo.com/912166646

Riksrevisor Karl Eirik Schjøtt-Pedersen presenterer undersøkelsen. Han er tilgjengelig for intervjuer etter presentasjonen. 

Kort om undersøkelsen

Det har lenge vært kjent at rehabilitering er ett av helsevesenets svakeste områder. Riksrevisjonen undersøkte rehabilitering i 2012 og avdekket da betydelige mangler.

Nå har vi sett på rehabilitering på nytt. En satsing ble satt i gang i 2017, men har det gitt resultater? Får pasienter hjelpen de har krav på?

Les mer om undersøkelsen: Rehabilitering (riksrevisjonen.no)

Velkommen!

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Riksrevisjonen er Stortingets største og eldste kontrollorgan. Gjennom revisjon av regnskap og undersøkelser sjekker vi hvordan regjeringen og statsforvaltningen gjør jobben sin.

Følg pressemeldinger fra Riksrevisjonen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Riksrevisjonen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Riksrevisjonen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye