Comfort og Bademiljø fornyer samarbeidet med Norges Hyggeligste Håndverker

Del

– Det er svært viktig å styrke rekrutteringen til håndverksbransjen, og dette gjør vi nå sammen med kåringen Norges Hyggeligste Håndverker, sier Kjededirektør for Comfort og Bademiljø, Vidar Skoglund. 

Kjededirektør for Comfort og Bademiljø, Vidar Skoglund er strålende fornøyd med å være på sponsorsiden, også i år.
Kjededirektør for Comfort og Bademiljø, Vidar Skoglund er strålende fornøyd med å være på sponsorsiden, også i år.

I april 2024 starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker og nå er det klart at Comfort og Bademiljø (VVS Norge) er med for tredje året på rad. Som i fjor blir Comfort og Bademiljø sponsor for kategorien RØRLEGGER. 

 – En kåring som jobber for å heve håndverksbransjens omdømme og sette positivt fokus på gode rollemodeller vil vi gjerne være en del av, sier Skoglund. – Vi ønsker å være rørleggerens førstevalg. Dette innebærer at vi må ta samfunnsansvar og styrke vår egen næring. Sammen med denne kåringen kan vi styrke rekrutteringen til yrkesfagene, og dermed også styrke VVS Norge strategisk.

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg, er svært fornøyd med at Comfort og Bademiljø er med på laget også i år:

– Vi ser frem til samarbeidet med Comfort og Bademiljø. Disse varemerkene har et godt rykte i bransjen og vi mener derfor at disse rørkjedene passer svært godt inn som samarbeidspartnere i dette bransjeløftet, sier Husstad-Nedberg. 

Håndverksbransjens største og viktigste kåring

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksfagene. Kåringen fokuserer på positiv historiefortelling gjennom å løfte frem gode rollemodeller. Målet er å inspirere ungdom og voksne, samt styrke rekrutteringen til yrkesfagene i Norge.

I 2023 kom det inn over 3800 nominasjoner og 277 000 stemmer. Husstad-Nedberg forteller at man har truffet en nerve i befolkningen, og har stor tro på at kåringen bare vil fortsette å vokse. 

– Norges Hyggeligste Håndverker engasjerer veldig – både hos håndverkerne og blant befolkningen for øvrig. At vi har fått inn over 10 000 nominasjoner og nesten to millioner stemmer på syv år sier jo det meste om hvor mye denne kåringen engasjerer, sier Husstad-Nedberg. 

Han mener kåringen er viktig med tanke på bransjens omdømme og rekruttering til håndverksfagene.

– Kjernen i Norges Hyggeligste Håndverker handler om å løfte frem alle de dyktige og hyggelige håndverkerne vi har her i landet, og gi dem oppmerksomheten de fortjener. Vi har gitt folk muligheten til å hylle håndverkerne, og den sjansen er det svært mange som har benyttet seg av, avslutter Husstad-Nedberg. 

________________________________________

Om Norges Hyggeligste Håndverker

  • Norge vil innen 2030 mangle 100 000 fagarbeidere, ifølge SSB. Å styrke håndverksbransjen er derfor et viktig samfunnsoppdrag. 

  • Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksfagene. Kåringen fokuserer på positiv historiefortelling gjennom å løfte frem gode rollemodeller. Målet er å inspirere ungdom og voksne, samt styrker rekrutteringen til yrkesfagene i Norge.

  • Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Talkmore (tidligere Dipper) og Mittanbud i 2017, og drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjen

  • Kåringen arrangeres for åttende år på rad i 2024, åpner for nominasjoner etter påske, og prisutdelingen finner sted i september 

  • Rekkevidde: ca. 3 millioner nordmenn

  • Kjennskap: 56% i befolkningen, 80% blant håndverkerne

  • Engasjement: over 3800 nominasjoner og 277 000 stemmer (tall fra 2023)

  • Media: generer 200+ presseoppslag per år

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

Mittanbud ble startet i 2009 og er Norges største anbudstjeneste. Vi formidler anbud til over 30 000 leverandører over hele landet, basert på forbrukerens beskrivelse av jobben og hvor i landet arbeidet skal utføres. Hver uke sender vi ut 5 000 nye jobber til bedriftene i tjenesten.

Følg pressemeldinger fra Mittanbud

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Mittanbud på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mittanbud

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye