Volkswagen Nyttekjøretøy

Nå åpnes det for bestilling av nye Volkswagen Crafter

Del

Volkswagen Crafter kommer nå i oppgradert utgave, hvor de største endringene har skjedd på innsiden av bilen.

Skisse av interiøret i oppgraderte Volkswagen Crafter
Skisse av interiøret i oppgraderte Volkswagen Crafter

Volkswagen Crafter er en viktig bidragsyter til at Volkswagen Nyttekjøretøy er Norges mest populære arbeidsplass på fire hjul.

Populær kombinasjon
Nå kommer en oppgradert utgave, og fra 12. februar åpner forhåndssalget av nye Crafter med drift på både to og fire hjul.

- Siste generasjon Volkswagen Crafter har fra den ble lansert i 2016 vært et svært solid og gjennomarbeidet produkt, og som har slått godt an i målgruppen. Gjennom denne oppgraderingen har Volkswagen Nyttekjøretøy lyktes med å løfte bilen enda noen hakk, sier Fredrik Matheson, direktør for Volkswagen Nyttekjøretøy i Harald A. Møller AS.

- Vi vet at kombinasjonen med automat og 4MOTION er populært i Norge, og vi tror oppgraderingene er noe som vil glede Crafter-kundene, sier Matheson.

Forbedringer på innsiden
Mens det er enkelte endringer på eksteriøret, som for eksempel på støtfangeren foran, er det på innsiden av bilen de aller største endringene merkes. Produktsjef Kjetil Olafsen dykker dypere ned i detaljene:

- De nye modellene har fått en betydelig oppgradering av interiør og infotainment-system med større skjermer, digital cockpit og ikke minst flere førerassistentsystemer som standard. I tillegg er det lagt opp til bedre ergonomi rundt den elektriske parkeringsbremsen og betjening av girvelger, siden den er flyttet opp nærmere rattet på biler med automatgir, forklarer Olafsen.

- Dette gir både nye oppbevaringsrom og bedre lagringsplass i gulvet mellom setene, fortsetter produktsjefen.

Samtidig er også standardutstyret økt til neste nivå med blant annet LED-hovedlykter, adaptiv cruisekontroll, multifunksjonsratt og parkeringsvarmer.

- Endringene vil gjøre at kundene vil trives enda bedre bak rattet i nye Crafter, avslutter Olafsen.

Bilene er pr nå planlagt produsert fra i høst, og er ventet på norske veier før årsskiftet.

Kontakter

Lenker

Følg pressemeldinger fra Volkswagen Nyttekjøretøy

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Volkswagen Nyttekjøretøy på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Volkswagen Nyttekjøretøy

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye