Moelven

Petter Fjeld Bjerke blir ny daglig leder på Moelven Mjøsbruket AS

Del

Når Sturla Westrum etter femten år med gode resultater fratrer til sommeren, tar Petter Fjeld Bjerke over ansvaret som daglig leder på Moelven Mjøsbruket AS på Biri.

Petter Fjeld Bjerke (til venstre) og Sturla Westrum
Petter Fjeld Bjerke (til venstre) og Sturla Westrum

– Det er en styrke for Moelven at vi har gode, interne kandidater. Råstoffet som kommer til Biri er lokalt og har høy kvalitet, og vi kan si det samme om vår arvtaker som daglig leder. Jeg er glad for at Bjerke tar utfordringen, sier divisjonssjef i Timber, Anders Lindh.   

Bjerke har de siste fem årene vært driftssjef på sagbruket.  

– Det blir spennende med en ny rolle. Jeg setter pris på å få muligheten til å ta over ledelsen på et veldrevet sagbruk med et konsept som funker, som har flere spennende utviklingsprosjekter i vente det neste året, sier Bjerke.  

Han kjenner godt til både mulighetene og utfordringene i driften av sagbruket.

– Sturla leder med flat struktur, og viktigheten av involvering og bredt eierskap er noe jeg tar med meg inn i den nye rollen, sier Bjerke.  

Westrum har ledet sagbruket gjennom flere investeringsprosjekter og en stabilt voksende produksjonstakt og økonomiske resultater.  

– Vi er best når vi jobber sammen og de gode resultatene er en laginnsats. Det er en glede å lede en fleksibel og kundeorientert organisasjon. Petter er en viktig bidragsyter her på Mjøsbruket, og dette blir en god løsning for Moelven, sier Westrum. 

Jakten på en ny driftssjef starter umiddelbart, og stillingen finner du her.

Kontakter

Petter Fjeld Bjerke
+4794153435
petter.fjeld-bjerke@moelven.no

Bilder

Sturla Westrum
Sturla Westrum
Last ned bilde
Petter og Sturla
Petter og Sturla
Last ned bilde
Petter og Sturla på kontoret
Petter og Sturla på kontoret
Last ned bilde
Petter Fjeld Bjerke
Petter Fjeld Bjerke
Last ned bilde
Petter Fjeld Bjerke og Sturla Westrum
Petter Fjeld Bjerke og Sturla Westrum
Last ned bilde

Om oss

Moelven Industrier ASA er et skandinavisk industrikonsern som produserer og leverer bærekraftige produkter og løsninger til byggebransjen. Konsernet hadde en omsetning i 2021 på rundt NOK 14,8 milliarder, og har ca. 3300 medarbeidere. Moelvens 34 produksjonsselskaper er fordelt på 41 produksjonssteder i Norge og Sverige, og er organisert i tre divisjoner: Timber, Wood og Byggsystemer.

Følg pressemeldinger fra Moelven

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Moelven på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Moelven

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye