Roche Norge fornyer leieavtale med Entra på Bryn

Del

(Oslo, 7. februar 2024) Bioteknologiselskapet Roche Norge har signert en ny leieavtale med Entra for kontorlokaler i Brynsengfaret 6. Eiendommens miljøprofil og nærhet til kollektivknutepunkt var viktige faktorer da Roche Norge valgte å fornye med Entra.

Kontoreiendommen Brynsengefaret 6 skal i løpet av 2024 oppgraderes og eiendommen planlegges miljøsertifisert med BREEAM In-Use til nivå «Excellent».
Kontoreiendommen Brynsengefaret 6 skal i løpet av 2024 oppgraderes og eiendommen planlegges miljøsertifisert med BREEAM In-Use til nivå «Excellent». Foto: Knut Neerland - Magent AS

Avtalen omfatter leie av totalt 2450 kvadratmeter og har en varighet på fem år med virkning fra andre kvartal 2024. Brynsengfaret 6 ligger sentralt til på Bryn, ca. 50 meter fra Brynseng T-banestasjon. Fra kontoreiendommen er det få minutters gange til gode buss- og togforbindelser.

– For oss i Roche er det viktig å ha en god leieavtale med et tydelig klima- og miljøansvar. Det har vi funnet i avtalen med Entra, og vi er derfor veldig fornøyde med å fornye leiekontrakten vår. Umiddelbar nærhet til T-bane, buss og tog gjør Brynsengfaret ekstra attraktivt for oss og våre medarbeidere, sier Jakob Rosenkilde Butina, administrerende direktør i Roche Diagnostics Norge.

Foruten nærheten til gode kollektivmuligheter, ligger Brynsengfaret 6 rett ved Svartdalen og Alnaelva med rekreasjonsmuligheter og naturopplevelser.

– Brynsengfaret 6 har Bryns beste beliggenhet, og vi er glade for at Roche har valgt å bli værende hos oss også de neste fem årene, sier Kjetil Hoff, direktør for eiendomsforvaltning i Entra.

Brynsengefaret 6 skal i løpet av 2024 oppgraderes med blant annet nye fellesfasiliteter som personalrestaurant med en fantastisk utsikt, resepsjon, stort møteromssenter og treningsrom.  Kontorbygget planlegges miljøsertifisert med BREEAM In-Use til nivå «Excellent» etter oppgraderingen.

– Med de siste oppgraderingene tilpasser vi Brynsengfaret 6 for moderne virksomheter som ønsker fleksible og effektive arbeidsplasser. Et variert servicetilbud bidrar til å gi de ansatte og besøkende tilpassede tjenester. Oppgraderingene gjøres med høye miljømål, i tråd med både Entra og Roche sine bærekraftstrategier, sier Hoff.

Roche er en global pioner innen legemidler og diagnostikk som fremmer medisinsk vitenskap og forbedrer menneskers liv, og er anerkjent som et av de mest bærekraftige selskapene i helsesektoren av Dow Jones Sustainability Indices.

Om Roche
Roche er verdens største bioteknologiselskap med medisiner innen onkologi, immunologi, infeksjonssykdommer, oftalmologi og nevrologi. Roche er også verdensledende innen in vitro-diagnostikk, vevsbasert kreftdiagnostikk og diabetesbehandling. Styrken ved å ha legemidler og diagnostikk under samme tak har gjort Roche til ett av de fremste selskapene innen persontilpasset medisin. Roche har to avdelinger i Norge, en som har legemidler og omfattende genomprofilering (Roche Norge AS), og en som har diagnostisk utstyr (Roche Diagnostics Norge AS).

Nøkkelord

Kontakter

– Kristian Røise Dahl, senior kommunikasjonsrådgiver i Entra, telefon: 958 41 992, epost: krda@entra.no

Bilder

Kontoreiendommen Brynsengefaret 6 skal i løpet av 2024 oppgraderes og eiendommen planlegges miljøsertifisert med BREEAM In-Use til nivå «Excellent».
Kontoreiendommen Brynsengefaret 6 skal i løpet av 2024 oppgraderes og eiendommen planlegges miljøsertifisert med BREEAM In-Use til nivå «Excellent».
Last ned bilde

Om Entra

Entra er et av Norges ledende selskaper innen forvaltning og utvikling av næringseiendommer. Entra eier og drifter ca. 100 bygg, med et samlet areal på omlag 1,5 millioner kvadratmeter, i Oslo og omegn, Bergen og Trondheim. Entra har en solid kundeportefølje med en høy andel offentlige leietagere. Selskapets forretningsstrategi er å være ledende på kundeopplevd kvalitet, levere lønnsom vekst og å være miljøledende i bransjen.

Følg pressemeldinger fra Entra ASA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Entra ASA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Entra ASA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye