RSA

Nå lanseres KGM i Norge

Del

Endelig lanseres KGM i Norge. Med en spennende modellportefølje, er KGM klar til å ta fatt på det norske markedet.

Etter at RSA ble annonsert som importør for KGM i fjor, har importøren jobbet målrettet med å etablere et solid og tradisjonelt forhandlernettverk. Nå har bilene ankommet Norge, og KGM er klare for å introdusere flere modeller for det norske bilkjøpere.

-Endelig kan biler fra KGM prøvekjøres over hele landet, sier Steinar Dokken, salgssjef i KGM Norge.

KGM, tidligere kjent som SsangYong, har gjennomgått en omfattende fornyelse det siste året. Dette inkluderer nytt navn, ny identitet, lanseringen av innovative modeller og nye eiere. KGM er et at de største bilmerkene i Sør-Korea, og driver nå virksomhet i 126 land.

Etter at de nye eierne KG Group satte i gang relanseringen i fjor, har KGM sett en svært positiv utvikling. Internasjonalt har KGM oppnådd imponerende vekst etter KG Group kom inn på eiersiden.


Tradisjonelt forhandlernettverk og offensiv lanseringsplan

KGM i Norge vil distribueres via et tradisjonelt forhandlernettverk for både bilsalg, verkstedtjenester og delesalg.

Steinar Dokken forteller om stor pågang fra nye forhandlere det siste året. Han og teamet har allerede bygget et solid forhandlernettverk som strekker seg fra nord til sør.

-Det er ingen tvil om at mange ønsker seg KGM i butikken. Vi har tatt inn godt etablerte forhandlere med solid tilstedeværelse i sine distrikter. Vi har troen på at tilgjengelighet og nærhet til kunden er veien til en best mulig kundeopplevelse. I dag teller forhandlernettverket 27 forhandlere, og det vokser for hver uke, sier Steinar Dokken, salgssjef i KGM Norge.

For å sikre rask og effektiv kundeservice, har KGM et stort og komplett delelager stasjonert i Drammen. Dermed kan forhandlere motta reservedeler over natten, noe som bidrar til å opprettholde en best mulig kundeopplevelse.

I Norge lanseres følgende modeller i første omgang – Rexton, Musso Grand og eKorando. Elektriske Torres eVX vil bli tilgjengelig i Norge i starten av april.

-Dette er konkurransedyktige modeller vi har stor tro på. KGM har hovedfokus på SUV-er, varebiler og pickuper med firehjulstrekk. Med svært solide egenskaper, er dette modeller som passer godt inn i det norske markedet, sier han.

Han legger til at det foreligger ekspansive planer om flere nye modeller i nær fremtid.Om KGM

Bilmerket KGM er et av eldste bilmerkene i Sør-Korea, og ble etablert i 1954. Dette er sammen med Hyundai og Kia en av de tre store bilprodusentene i Sør-Korea. Bilmerket er tidligere kjent som SsangYong, men endret navn til KGM i 2023. Selskapet har i siden 1980-tallet utviklet firehjulsdrevne kjøretøy, og er kjent for innovativ teknologi og god kvalitet. KGM eies i dag av industrigiganten KG Group.

Bilmerket har omfattende distribusjon i Europa og resten av verden, og driver nå virksomhet i 126 land.

 

Om RSA

RSA er en nord-europeisk bilimportør i 12 land, og er den offisielle distributøren av KGM i Norge, Sverige og Danmark. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i mange markeder. Siden oppstarten har mobilitet og transport vært utgangspunktet gjennom alle selskapets faser.

RSA har i dag hovedkontor i Drammen, og har i tillegg veletablerte kontorer i Sverige, Danmark, Finland, Polen, Tyskland og Island. RSA har allerede bygget opp et store forhandlernettverk som strekker seg over hele Nord-Europa med merkene Suzuki, Isuzu, Maxus, BYD, JAC og KGM.

Kontakter

Bilder

Følg pressemeldinger fra RSA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra RSA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra RSA

Nyt se on virallista – BYD avaa sähköautojen tuotantolaitoksen Unkariin12.2.2024 10:20:37 CET | Lehdistötiedote

BYD ja Unkarin valtio ovat allekirjoituksillaan vahvistaneet BYD:n sähköautojen tuotantolaitoksen avaamisen Unkarin Szegediin. BYD:n huippumoderni tuotantolaitos tulee valmistamaan yhtiön ladattavia henkilöautoja Euroopan markkinoille. Tuotantolaitos rakennetaan vaiheittain ja se aloittaa toimintansa vuonna 2027. Allekirjoitusseremoniaan osallistuivat Unkarin ulko- ja kauppaministeri Péter Szijjártó ja BYD:n hallituksen puheenjohtaja Wang Chuanfu sekä muita arvovaltaisia vieraita.

BYD tuo Suomeen jälleen uuden automallin – nyt vuorossa Seal U29.1.2024 08:06:09 CET | Pressemelding

BYD, maailman johtava ladattavien ajoneuvojen valmistaja, laajentaa Suomen tuotevalikoimaansa täyssähköisellä Seal U:lla, joka on monipuolinen D-segmentin katumaasturi. Mallinimen U-kirjain viittaa sanaan ”Utility”, ja Seal U onkin perheauto, jossa on tilava, käytännöllinen ja mukava matkustamo yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun sekä korkealaatuiseen viimeistelyyn. Lisäksi jopa 500 kilometrin toimintamatka sähköllä (WLTP yhd.) mahdollistaa myös pidemmät ajomatkat.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye