Grappa Musikkforlag AS

Kjetil Mulelid presenterer en drivende god andre singel fra sitt nye album, med Arve Henriksen på trompet.

Del

Kjetil Mulelids nye album «Agoja» slippes i mars, og i dag slippes den andre singelen, «Alone», hvor Kjetil har fått med seg ingen ringere enn Arve Henriksen på trompet og elektronikk. «Alone» er en drivende, medrivende og melodiøs låt som fanger lytteren fra første tone. 

Photo: Eirik Havnes
Photo: Eirik Havnes

LYTT HER

Arve Henriksen (trumpet and electronics) 
Martin Myhre Olsen (t. sax) 
Selma French (violin) 
Lars Horntveth (pedal steel) 
Andreas Winther (drums)
Bárður Reinert Poulsen (bass)
Kjetil Mulelid (piano and keyboards)

Kjetil om singelen "Alone": 

Ordet “alene” er ofte negativt ladet, men “alone” for meg i denne sammenhengen er mer et sterkt ord - en sinnsstemning der man går i en drøm med en uovervinnelig tanke om at man får til hva enn man vil. Dagdrømme kan kanskje være et synonym. Uansett, en god følelse av å gå alene med egne tanker i nærmest en heroisk tilstedeværelse hvor alt er mulig, ingen kan stoppe deg og alle veier er åpne

Med meg på denne låten har jeg fått noen utrolige musikere. Arve Henriksen har vært en av mine favorittmusikere gjennom store deler av mitt voksne liv, og de gangene vi har møttes og jobbet har det vært en utrolig inspirasjon og øyeåpner. Selma French og Martin Myhre Olsen er to gode venner som jeg har kjent og arbeidet mye med opp igjennom, med blant annet Martin som en del av den mangeårige aktive kvartetten, Wako. I samme band finner vi også Bárður Reinert Poulsen som virkelig får denne låten til å dyttes videre med sitt bass-spill. Lars Horntveth som er kjent fra Jaga Jazzist og x-antall andre prosjekter har lagt på sin magiske “touch” i både studio med pedal steel og i postproduksjonen med idéer og finesser. Til slutt er det min mangeårige følgesvenn i egen trio, Andreas Winther, som spiller trommer og utgjør siste del av bandet på denne låta.” - Kjetil Mulelid  

null
Cover art: Andreas Gravdal Cover design: Nick Alexander

Kjetil Mulelid (f. 1991, Hurdal, Norge) har utmerket seg som en oppfinnsom artist, som blander jazz, salmer og improvisert musikk både i sitt eget spill og i komposisjoner. Etter å ha fullført den kjente "Jazzlinja" i Trondheim tilbake i 2014, har han turnert mye rundt i verdens kriker og kroker med sin egen musikk og flerfoldige prosjekter. Han har spilt konserter i store deler av Europa og Japan, og gitt ut flere godt mottatte album som soloartist, samt med sitt eget Kjetil Mulelid Trio, jazzkvartetten Wako, med sanger Emilie Storaas som duoen Kjemilie, og med sanger Siril Malmedal Hauge - både som et band og som en piano/vokal-duo.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Cover art: Andreas Gravdal Cover design: Nick Alexander
Cover art: Andreas Gravdal Cover design: Nick Alexander
Last ned bilde
Photo:  Eirik Havnes
Photo: Eirik Havnes
Last ned bilde
Photo: Eirik Havnes
Photo: Eirik Havnes
Last ned bilde

Lenker

Om Grappa Musikkforlag

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap. I år 2023 har Grappa 40 års jubileum. 

Grappa Musikkforlag har gitt ut over fire tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids Media Nordic AS om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Andre språk

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye