Grappa Musikkforlag AS

Det nye stjerneskuddet i norsk visepop, Yngvil, gjør et fantastisk samarbeid med Daniel Kvammen på ny singel

Del

“På repeat” er ute i dag, og er en låt som setter seg på hjernen. En nydelig fortelling om kjærlighet, som du rett og slett MÅ spille på repeat!

Foto: Morten Brun
Foto: Morten Brun

LYTT HER

Fra første singel beviste Yngvil at hun er den nye lovende stemmen innen norsk visepop. Hun slo gjennom med et brak med debutsingelen Ingenmannsland. Den gikk rett inn på P1, klatret fort opp til A-lista, og lå til sammen på listene i hele 24 uker! Hennes enorme formidlingsevne, og presise tekster gjorde sterkt inntrykk på lytterne. I 2023 har 27-åringen fra Nesodden fortsatt å levere visepop i særklasse.  

Nå gjør Yngvil et samarbeid med en kjent stemme i sjangeren, nemlig Daniel Kvammen. Sangen heter “På repeat” og er ute i dag! En sang som gir en oppløftene god-følelse, som vi alle kanskje trenger i disse dager. Den er fengende, og har en tekst som gjør at du vil smile for deg selv på trikken på vei hjem, eller på gata på vei til en venn. Teksten handler om det å bli veldig glad i noen, veldig fort. En kjærlighetserklæring til de menneskene som får en så naturlig plass i livet ditt, at det føles ut som de alltid har vært der.  

Daniel og Yngvil har jobbet godt sammen musikalsk, med to stemmer og uttrykk som kler og utfyller hverandre. Kvammen har sammen med Preben Sælid Andersen produsert debutalbumet til Yngvil, og han har også bidratt som låtskriver på flere sanger. Yngvil sier:

- Det har vært både lærerikt og spennende å jobbe sammen med Daniel. Vi har hatt det mye gøy sammen underveis i prosessen, og nå gleder jeg meg skikkelig til at folk skal få høre “På repeat”. En låt jeg er både stolt av – og veldig glad i! 

Daniel Kvammen albumdebuterte i 2015, og gjorde fort inntrykk for sine vakre tekster på hallingdialekt. Debutalbumet "Fremad i alle retninga", mottok han hele tre spellemannsnominasjoner for og to priser under P3 Gull. Helt siden det har Kvammen fortsatt å være en viktig fanebærer for visepopen. Dette er første gang Daniel jobber med Yngvil, han forteller:   

- Å jobbe med Yngvil har vore utrulig fint og rart på ein flott måte. Ho minner meg på så mange måter om meg sjølv når eg debuterte. Sterk melodisk og teft for gode hooks, men også med så mykje ho vil si, med hjarte i halsen og eit sånt vidunderlig skeivt blikk på verden rundt seg!

Til høsten slipper stjerneskuddet Yngvil sitt etterlengtede debutalbum. 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Foto: Morten Brun
Foto: Morten Brun
Last ned bilde
Foto: Morten Brun
Foto: Morten Brun
Last ned bilde
Cover. Foto: Morten Brun
Cover. Foto: Morten Brun
Last ned bilde

Lenker

Om Grappa Musikkforlag

Grappa Musikkforlag A/S ble etablert i 1983 og er et av Norges største uavhengige plateselskap. I år 2023 har Grappa 40 års jubileum. 

Grappa Musikkforlag har gitt ut over fire tusen album spredt på ulike labler. Foruten Grappa som favner viser og pop, så utgis klassisk musikk på Simax Classics, folkemusikk og verdensmusikk på Heilo, blues og country på Blue Mood og jazz på Hubro.

Grappa samarbeider med Egmont Kids Media Nordic AS om utgivelse av barnemusikk gjennom Barneselskapet. Grappa samarbeider med Norsk Jazzforum om innspilling og utgivelse av norsk jazz på Odin. Grappa har også et tett samarbeide med Rune Grammofon og Drabant Music.

Følg pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Grappa Musikkforlag AS på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Grappa Musikkforlag AS

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye