Boligmappa fornyer samarbeidet med Norges Hyggeligste Håndverker

Del

– Norges Hyggeligste Håndverker løfter frem de hyggelige og flinke håndverkerne, og på denne måten styrker bransjens omdømme. Dette er viktig også for å styrke seriøsiteten i bransjen som vi i Boligmappa er opptatt av, sier Eirik Vigeland, kommunikasjonssjef i Boligmappa.

Boligmappa blir med som sponsor av Norges Hyggeligste Håndverker 2024
Boligmappa blir med som sponsor av Norges Hyggeligste Håndverker 2024

I april starter jakten på Norges Hyggeligste Håndverker for åttende året på rad, og nå er det klart at Boligmappa blir med for fjerde gang.

–  Boligmappa samler data og dokumentasjon om alle bygg og boliger i Norge på ett sted. Informasjonen er tilgjengelig for eiere av bygget – når og hvor man trenger det. Dette er viktig for alle som skal pusse opp, og alle håndverkere som jobber på boligen, sier Eirik Vigeland.

Prosjektleder for Norges Hyggeligste Håndverker, Benjamin Husstad-Nedberg, er meget fornøyd med at Boligmappa fornyer avtalen.

– Boligmappa tar vare på historikken til norske bygg og boliger, og er en merkevare som står for seriøsitet og troverdighet. Boligmappa er en naturlig samarbeidspartner for oss fordi selskapet representerer verdier som passer 

godt inn i kåringen, sier Benjamin Husstad-Nedberg, prosjektleder i Norges Hyggeligste Håndverker.

Håndverksbransjens største og viktigste kåring

Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksfagene. Kåringen fokuserer på positiv historiefortelling gjennom å løfte frem gode rollemodeller. Målet er å inspirere ungdom og voksne, samt styrke rekrutteringen til yrkesfagene i Norge.

I 2023 kom det inn over 3800 nominasjoner og 277 000 stemmer. Husstad-Nedberg forteller at man har truffet en nerve i befolkningen, og har stor tro på at kåringen bare vil fortsette å vokse. 

– Norges Hyggeligste Håndverker engasjerer veldig – både hos håndverkerne og blant befolkningen for øvrig. At vi har fått inn over 10 000 nominasjoner og nesten to millioner stemmer på syv år sier jo det meste om hvor mye denne kåringen engasjerer, sier Husstad-Nedberg. 

Han mener kåringen er viktig med tanke på bransjens omdømme og rekruttering til håndverksfagene.

– Kjernen i Norges Hyggeligste Håndverker handler om å løfte frem alle de dyktige og hyggelige håndverkerne vi har her i landet, og gi dem oppmerksomheten de fortjener. Vi har gitt folk muligheten til å hylle håndverkerne, og den sjansen er det svært mange som har benyttet seg av, avslutter Husstad-Nedberg. 

________________________________________

Om Norges Hyggeligste Håndverker

  • Norge vil innen 2030 mangle 100 000 fagarbeidere, ifølge SSB. Å styrke håndverksbransjen er derfor et viktig samfunnsoppdrag. 

  • Norges Hyggeligste Håndverker er et initiativ fra håndverksbransjen for å skape større stolthet og engasjement for håndverksfagene. Kåringen fokuserer på positiv historiefortelling gjennom å løfte frem gode rollemodeller. Målet er å inspirere ungdom og voksne, samt styrker rekrutteringen til yrkesfagene i Norge.

  • Norges Hyggeligste Håndverker ble startet av mobilselskapet Talkmore (tidligere Dipper) og Mittanbud i 2017, og drives sammen med sentrale aktører i håndverksbransjen

  • Kåringen arrangeres for åttende år på rad i 2024, åpner for nominasjoner etter påske, og prisutdelingen finner sted i september 

  • Rekkevidde: ca. 3 millioner nordmenn

  • Kjennskap: 56% i befolkningen, 80% blant håndverkerne

  • Engasjement: over 3800 nominasjoner og 277 000 stemmer (tall fra 2023)

  • Media: generer 200+ presseoppslag per år

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Kommunikasjonssjef i Boligmappa, Eirik Vigeland, er fornøyd med å være en av sponsorene av Norges Hyggeligste Håndverker for fjerde året på rad
Kommunikasjonssjef i Boligmappa, Eirik Vigeland, er fornøyd med å være en av sponsorene av Norges Hyggeligste Håndverker for fjerde året på rad
Last ned bilde

Om oss

Mittanbud ble startet i 2009 og er Norges største anbudstjeneste. Vi formidler anbud til over 30 000 leverandører over hele landet, basert på forbrukerens beskrivelse av jobben og hvor i landet arbeidet skal utføres. Hver uke sender vi ut 5 000 nye jobber til bedriftene i tjenesten.

Følg pressemeldinger fra Mittanbud

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Mittanbud på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Mittanbud

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye