RSA

BYD har signert salgs- og kjøpsavtale for ny fabrikk i Ungarn

Del

Tirsdag 30. januar kunngjorde BYD signering av salgs- og kjøpsavtale for den kommende BYD-fabrikken i Szeged, Ungarn.

BYD kunngjorde tirsdag den 30. januar en vellykket signering av en salgs- og kjøpsavtale for den kommende BYD-fabrikken i Szeged, Ungarn.

Seremonien, som fant sted i Szeged med nøkkelrepresentanter fra både BYD og den ungarske regjeringen til stede, markerer starten på en ny og spennende fase i BYD sin omfattende satsing i Europa.

Fabrikken vil spille en sentral rolle i produksjonen av BYD-biler rettet mot det europeiske markedet. I tillegg markerer den en betydelig strategisk satsing for BYD, og er den første etableringen av et produksjonsanlegg for personbiler i Europa av en kinesisk bilprodusent.

Byggingen av anlegget vil utføres i flere faser, med målet om å være operativt innen tre år. Dette omfattende anlegget vil produsere et variert utvalg elektriske BYD-modeller og forventes å skape tusenvis av arbeidsplasser, styrke den lokale økonomien og bidra til å støtte lokale forsyningskjeder.
Den planlagte fabrikken bygger videre på BYD sin allerede sterke tilstedeværelse i Ungarn, hvor selskapet etablerte et avansert eBus-produksjonsanlegg i Komarom i 2016. 

Produksjonsanlegget i Ungarn er designet med fokus på miljøvennlighet og energieffektivitet, og vil utgjøre en nøkkelkomponent i BYD sitt globale produksjonsnettverk. Investeringen styrker BYD sitt engasjement i å lede an i den pågående utviklingen av høykvalitets elektriske kjøretøy og bærekraftig mobilitet globalt.

Siden introduksjonen på det europeiske personbilmarkedet i 2021 har BYD gjort betydelige fremskritt i å styrke sin tilstedeværelse. De har etablert et nettverk bestående av 230 butikker i 19 europeiske land.Om BYD   

BYD Company Ltd. er et av Kinas største privateide foretak. Siden oppstart i 1995 har selskapet utviklet seg raskt med solid ekspertise innen oppladbare batterier og bærekraftig utvikling. BYD strekker seg nå over fire bransjer – bil, elektronikk, energi og jernbanetransport. Siden har BYD utvidet sine fornybare energiløsninger globalt, og har nå virksomhet i over 70 land og regioner.   
Opprettelsen av et Zero Emissions Energy Ecosystem – som består av rimelig solenergiproduksjon, pålitelig energilagring og banebrytende elektrifisert transport, har gjort BYD til en ledende aktør i energi- og transportbransjen. BYD er den eneste produsenten i verden som også produserer batterier, microchips, batteristyringssystemer og den elektriske motoren selv.  
BYD er notert på børsene i Hong Kong og Shenzhen.

Om RSA   

RSA er en nord-europeisk bilimportør i 12 land, og er den offisielle distributøren av BYD personbiler og nyttekjøretøy i Norge, Finland og Island, og importør for BYD nyttekjøretøy i Sverige og Danmark. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i mange markeder. Med samarbeidet mellom RSA og BYD, har selskapet tatt et ytterligere skritt inn i fremtiden for bilindustrien, med implementeringen av den helelektriske serien av nåværende og fremtidige modeller.   

RSA har allerede bygget opp et BYD-forhandlernettverk som strekker seg over hele Norden.

Kontakter

Bilder

Om oss

RSA er en komplett nordisk bilimportør av person- og varebiler, med hovedkontor i Norge. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i de skandinaviske markedene. RSA er importør for Suzuki, Isuzu, Maxus, BYD, JAC og KGM. til Norge. RSA har bygget opp et solid forhandlernettverk med til sammen over 300 forhandlere.

I tillegg til samarbeid med bilforhandlere over hele landet, driver RSA forhandlerkjeden RSA BIL med 11 forhandlere i viktige strategiske områder i Norge. Vår erfaring innenfor import av biler, deler og tilbehør og forhandlerdrift, gjør oss til en moderne totalleverandør og distribusjonspartner.

Følg pressemeldinger fra RSA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra RSA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra RSA

Nyt se on virallista – BYD avaa sähköautojen tuotantolaitoksen Unkariin12.2.2024 10:20:37 CET | Lehdistötiedote

BYD ja Unkarin valtio ovat allekirjoituksillaan vahvistaneet BYD:n sähköautojen tuotantolaitoksen avaamisen Unkarin Szegediin. BYD:n huippumoderni tuotantolaitos tulee valmistamaan yhtiön ladattavia henkilöautoja Euroopan markkinoille. Tuotantolaitos rakennetaan vaiheittain ja se aloittaa toimintansa vuonna 2027. Allekirjoitusseremoniaan osallistuivat Unkarin ulko- ja kauppaministeri Péter Szijjártó ja BYD:n hallituksen puheenjohtaja Wang Chuanfu sekä muita arvovaltaisia vieraita.

BYD tuo Suomeen jälleen uuden automallin – nyt vuorossa Seal U29.1.2024 08:06:09 CET | Pressemelding

BYD, maailman johtava ladattavien ajoneuvojen valmistaja, laajentaa Suomen tuotevalikoimaansa täyssähköisellä Seal U:lla, joka on monipuolinen D-segmentin katumaasturi. Mallinimen U-kirjain viittaa sanaan ”Utility”, ja Seal U onkin perheauto, jossa on tilava, käytännöllinen ja mukava matkustamo yhdistettynä tyylikkääseen muotoiluun sekä korkealaatuiseen viimeistelyyn. Lisäksi jopa 500 kilometrin toimintamatka sähköllä (WLTP yhd.) mahdollistaa myös pidemmät ajomatkat.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye