Apollo

Stormfull januar ga rekordhøy reiselyst

Del

Apollo melder om en salgsøkning på hele 30 prosent sammenliknet mot samme tid i fjor. Vinterferien er for lengst så godt som mulig utsolgt fra hele landet – og nå rives påskereisene vekk.

Gjennom hele januar har salget hos Apollo ligget godt over fjoråret, med en markant etterspørsel spesielt rundt vinterreiser. Forrige uke toppet salget seg med en økning på hele 30 prosent mot samme uke i fjor.  

Skolens vinterferier er så godt som utsolgt fra hele landet med kun noen få strøplasser igjen, og det er ikke overraskende solsikre reisemål nordmenn velger. 

- Flere av våre reiser i vinterferien har vært nærmest utsolgt en god stund nå, samtidig som vi gjennom hele januar har sett en ekstra stor interesse rundt restplasser generelt. Det er med andre ord ikke bare reiselysten generelt som er stor, men også behovet for å komme seg til varmen så fort som mulig, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonssjef i Apollo

Påskeferien rives vekk 

Det er derimot ikke bare skolens vinterferie som selges ut i rekordfart i år; Apollo melder også om en markant økning i salget av påskens reiser. Forrige uke solgte reisearrangøren hele 40 prosent flere reiser i påskeferien, sammenliknet med samme uke i fjor. Interessen for reiser i mars øker også. 

- Påskeferien er alltid en populær uke for utenlandsreiser, selvfølgelig først og fremst grunnet de beleilige røde dagene. I tillegg kjenner mange på at vinteren begynner å tære på og vil tyvstarte sommeren. Det ser vi spesielt i år, der interessen for reiser også generelt i perioden mellom vinterferien og påskeferien er høyere sammenliknet med tidligere år, sier Rivera. 

Totalt på vinterhalvåret er det Kanariøyene som troner topplisten, med Gran Canaria i spissen etterfulgt av Tenerife og Fuerteventura. Også Emiratene, Sharm el Sheikh og Madeira er populære vinterreisemål. Blant Apollos pakkereiser med rutefly er det den spanske solkysten som utmerker seg på vinteren og i påsken, med feriebyer som Malaga og Marbella som storfavoritter.  

Nøkkelord

Kontakter

Om Apollo

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye