SINTEF

Hvordan står det egentlig til med settefisken i Norge?

Del

Årets TEKSET-konferanse setter blant annet søkelys på rensing og utslipp fra settefiskanlegg. Står det så dårlig til som media skriver? 

Lakseyngel
Lakseyngel Foto: SINTEF Ocean / Ingvild Snøfugl

I tillegg dekker årets konferanse temaer som: 

Hva sier den nyeste forskningen om hvordan fisk påvirkes av temperatur og lys? 
Hvordan kan vi bruke kunstig intelligens i settefisknæringa og sikre god fiskehelse?  
Hvordan sikre bærekraftig vekst i norsk settefiskproduksjon? 

TEKSET 2024 " Settefisk – endring fra nødvendig onde til premissgivende og verdsatt innsatsfaktor?" arrangeres for ellevte gang 6. og 7. februar 2024 på Clarion Hotel & Congress i Trondheim. TEKSET er en arena der aktører i norsk settefisknæring drøfter utfordringer og fremtidens løsninger innen settefiskproduksjon.  

Konferansen arrangeres av SINTEF Ocean i tett samarbeid med programkomiteen med representanter fra næringa. 

TEKSET er en ettertraktet konferanse som har vært fulltegnet de siste årene. I år er det over 400 påmeldte og flere står på venteliste. 

Mer informasjon finner du på hjemmesiden  

Nøkkelord

Kontakter

Om oss

SINTEF er et av Europas største forskningsinstitutt, med flerfaglig spisskompetanse innenfor teknologi, naturvitenskap og samfunnsvitenskap. SINTEF er en uavhengig stiftelse som siden 1950 har skapt innovasjon gjennom utviklings- og forskningsoppdrag for næringsliv og offentlig sektor i inn- og utland. SINTEF har 2200 medarbeidere fra 80 nasjoner og en årlig omsetning på over fire milliarder kroner.

Visjon: Teknologi for et bedre samfunn
www.sintef.no

Følg pressemeldinger fra SINTEF

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra SINTEF på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra SINTEF

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye