Ole Anton Gulsvik blir ny finansdirektør i Entra

Del

(Oslo, 30. januar 2024) Entra har ansatt Ole Anton Gulsvik (50) som ny finansdirektør. Gulsvik har lang erfaring fra ulike lederstillinger, og han kommer senest fra stillingen som finansdirektør i børsnoterte NRC Group.

Ole Anton Gulsvik er ansatt som ny finansdirektør i Entra.
Ole Anton Gulsvik er ansatt som ny finansdirektør i Entra.

– Jeg er svært fornøyd med at Ole Anton Gulsvik har takket ja til stillingen som ny finansdirektør i Entra. Han har betydelig erfaring fra tilsvarende roller samt bred kapitalmarkedserfaring. Ole Anton Gulsvik vil bli en viktig bidragsyter i Entras videre utvikling, sier administrerende direktør, Sonja Horn.

Gulsvik har mer enn 20 års erfaring fra finanssektoren og ulike lederroller. Han innehar i dag rollen som finansdirektør i børsnoterte NRC Group og var før det først finansdirektør, så administrerende direktør i Seven Seas Group, tidligere Eitzen Maritime Services. Han har videre lang erfaring fra kapitalmarkedet, både innen corporate finance samt aksje- og kredittanalyse i blant annet Carnegie og Handelsbanken. Gulsvik er utdannet sivilingeniør ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), og han er autorisert finansanalytiker (AFA) fra Norges Handelshøyskole (NHH).   

– Entra er et svært veldrevet selskap med en unik portefølje med bærekraftige kvalitetseiendommer, spennende utviklingsprosjekter og en posisjon som markedsleder innen kontor. Jeg ser frem til å bli en del av Entra og sammen med resten av Entra-laget bidra til å utvikle selskapet videre, sier Gulsvik.   

Gulsvik overtar rollen som ny finansdirektør i Entra etter Anders Olstad, som i oktober 2023 varslet at han vil fratre senest 1. mai 2024. Gulsvik vil tiltre sin nye stilling ikke senere enn 1. august 2024. Entra vil konstituere en midlertidig CFO ved behov.

Nøkkelord

Kontakter

–Sonja Horn, administrerende direktør i Entra, telefon: 905 68 456, epost: sh@entra.no

Bilder

Ole Anton Gulsvik er ansatt som ny finansdirektør i Entra.
Ole Anton Gulsvik er ansatt som ny finansdirektør i Entra.
Last ned bilde
Ole Anton Gulsvik
Ole Anton Gulsvik
Last ned bilde

Om Entra

Entra er et av Norges ledende selskaper innen forvaltning og utvikling av næringseiendommer. Entra eier og drifter ca. 100 bygg, med et samlet areal på omlag 1,5 millioner kvadratmeter, i Oslo og omegn, Bergen og Trondheim. Entra har en solid kundeportefølje med en høy andel offentlige leietagere. Selskapets forretningsstrategi er å være ledende på kundeopplevd kvalitet, levere lønnsom vekst og å være miljøledende i bransjen.

Følg pressemeldinger fra Entra ASA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Entra ASA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Entra ASA

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye