Coop Norge

Coop Prinsessestang tilbakekalles på grunn av feilmerking

Del

Coop kaller tilbake Coop Prinsessestang 350g. Produktet er merket med feil etikett. Bakverket inneholder melk og hasselnøtt, men det framkommer ikke. Produktet er nå fjernet fra butikkene.

Coop Prinsessestang 350 g. Foto: Coop
Coop Prinsessestang 350 g. Foto: Coop

– Allergener skal være merket i ingredienslisten til produkter slik at det er lett for allergikere å se. På grunn av en feiltakelse er dette ikke merket på etiketten, og vi tilbakekaller derfor produktene, sier Harald Kristiansen, kommunikasjonsdirektør i Coop Norge.

Kunder som har kjøpt produktet og som ønsker å levere det tilbake, vil få pengene tilbake.

– Vi understreker at det ikke er noe feil ved produktene, men det kan utgjøre helsefare for de med allergi, sier Kristiansen.

Kontakter

Om Coop

Coop er Norges nest største dagligvareaktør og driver i dag ca. 1 250 dagligvarebutikker innenfor seks kjedekonsepter: Obs, Extra, Coop Prix, Coop Mega, Coop Marked og Matkroken. I tillegg driver Coop ca. 120 byggevarehus i kjedene Obs BYGG og Coop Byggmix. Coop har også flere faghandelsprofiler i ulike bransjer, for eksempel elektro. Coop eies av kundene gjennom deres medlemskap i deres lokale samvirkelag. Coop har i dag over 2 millioner medeiere. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge som administrerer og drifter alle fellesoppgaver for lagene.

Følg pressemeldinger fra Coop Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Coop Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Coop Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye