Teater Manu

Vi møter våren med nye forestillinger

Del

Selv om det fortsatt snør og det er litt vanskelig å gå ute, kan vi glede oss over at det ikke er lenge til våren. Vårsesongens første premiere er rett rundt hjørnet. Og så blir det flere forestillinger utover våren.

Ipek D. Mehlum spiller hovedrollen i forestillingen
Ipek D. Mehlum spiller hovedrollen i forestillingen Teater Manu

Fra ingenting ...

Årets første store forestilling, «Fra ingenting ...», har premiere 14. februar.

Forestillingen er regissert av Bentein Baardson, som vi kjenner godt fra blant annet «Askeladden» og «Gråtende hender». Bentein forteller at denne forestillingen er helt annerledes enn de tidligere produksjonene han har laget for Teater Manu. «Fra ingenting ...» stiller spørsmål om hvordan verden ble til. Skuespiller Ipek D. Mehlum og stemmeskuespiller Kjersti Fjeldstad tar publikum med på en fascinerende reise til fortiden, besøker ulike kulturer og ser på ulike skapelsesberetninger. Ved hjelp av video-, røyk- og lyseffekter blir dette et spennende blikk på fortidens myter.

Forestillingen er i salg nå, og skal også turnere rundt i Norge etter premieren på Teater Manu. For mer informasjon om forestillingen og billettsalg kan du besøke vår hjemmeside: https://teatermanu.no/produksjoner/fra-ingenting/

Forestillingen er for ungdom og oppover.

Snøhvit og de syv ninjaene

De fleste kjenner til brødrene Grimms eventyr om Snehvit og de syv dvergene. Men nå kommer Teater Manus unge talenter med en ny og unik versjon som heter «Snehvit og de syv ninjaene». Det er en ny tolkning av den klassiske historien.

Ronny Patrick Jacobsen og Megan Matovich-Noddeland har skrevet forestillingen som byr på spenning og action. Snøhvit er her en eventyrlysten heltinne som allierer seg med syv ninjaer for å overvinne onde krefter.

Er du interessert i å se forestillingen kan du kjøpe billett på: https://teatermanu.no/produksjoner/snohvit-og-de-syv-ninjaene/

Forestillingen er for familier, men også for alle som elsker eventyr.

Manu Ung-prosjektet er støttet av Sparebankstiftelsen DNB.

«Terje Vigen» og «Gullhår og de tre bjørnene»

Teater Manus to skuespillere, Ipek D. Mehlum og Ronny Patrick Jacobsen, skal reise rundt og besøke skoler, døveforeninger, bibliotek og mange andre steder og komme i nærkontakt med publikum med to forskjellige historiefortelling.

«Terje Vigen» er et diktepos av Henrik Ibsen, som Ronny presenterer på norsk tegnspråk bl.a. i døveforeninger og på Ål Folkehøgskoles 50 års jubileum i løpet av våren.

https://teatermanu.no/produksjoner/terje-vigen/

«Gullhår og de tre bjørnene» av den engelske dikteren Robert Southey framføres av av Ipek, som også har samtaler med de yngre barna.

Det vil komme mer informasjon om spilletider, datoer og steder på nettsiden snart.

For å følge med på kulturtilbudet vårt kan du alltid gå inn på nettsiden vår www.teatermanu.no, chatte via nettsiden og kontakte oss på epost.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Teater Manu er Norges nasjonale tegnspråkteater og spiller forestillinger over hele landet. I tillegg til samarbeid med norske teaterinstitusjoner og grupper har Teater Manu et høyt internasjonalt aktivitetsnivå og et stort nettverk. www.teatermanu.no - http://www.teatermanu.no/ Teatret har kontorer og en scene på Grünerløkka i Oslo. Vi er en tegnspråklig arbeidsplass med for tiden 12 ansatte, og produserer per idag ca 2 turnéforestillinger i året. I 2022 har teatret i tillegg startet ungdomskompaniet Manu Ung, som skal produsere forestillinger for og med ungdom, og bidra til å bygge teaterinteresse og kompetanse hos unge tegnspråkbrukere.

Følg pressemeldinger fra Teater Manu

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Teater Manu på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Teater Manu

Teater Manu får 2 millioner ekstra i 20243.12.2023 14:17:39 CET | Pressemelding

Teater Manu har i flere år søkt om økte økonomiske ressurser for å kunne produsere flere teaterforestillinger og prosjekter på norsk tegnspråk. De siste to årene har teatret særlig satset på teatertilbud for og med tegnspråklige barn og unge i Norge. Teater Manus teatersjef Janne Langaas har hatt flere møter med stortingspolitikere fra ulike partier. SV og Kathy Lie tok oss på ordet og løftet teatret i sitt alternative budsjett. Nå er budsjettforhandlingene avsluttet, og Teater Manu kan feire.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye