Blir ny kommunikasjons-/festivalkoordinator i Riddu Riđđu

Del

Europas største urfolksfestival har ansatt Maria Løkvoll (29) som ny kommunikasjons-/festivalkoordinator med oppstart 1. mai. Manndalingen kommer fra rollen som kulturleder i Lebesby kommune og har lang erfaring med den anerkjente festivalen i hjembygden, blant annet som styremedlem de siste fire årene.

Løkvoll har en mastergrad i ledelse, innovasjon og marked, hvor hun skrev masteroppgaven Festivalledelse - frihet under ansvar og fokus på nettverksarbeid. Hun blir ansvarlig for festivalens markedsførings- og kommunikasjonsarbeid, og vil sammen med daglig leder styre driften av kontoret, som ligger på Senter for nordlige folk.  

Ser frem til å starte 
«Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben. Jeg har vokst opp med Riddu Riđđu og har et stort Riddu-hjerte som kommer godt med i jobben. Det blir spennende å lære nye ting og utvikle meg sammen med de andre.» forteller Løkvoll.  

Gode søkertall
“Det var gøy å at flere kvalifiserte kandidater ønsket å bli vår nye kommunikasjons-/festivalkoordinator! Blant søkerne var vi enige om at Maria utmerket seg særlig positivt, og vi er utrolig glade for at hun har takket ja til jobben. Hun har en lang fartstid i festivalen som styremedlem, prosjektleder, og stab, samt en fagbakgrunn som er svært relevant for stillingen. Vi gleder oss til hun starter!” sier festivalsjef Sajje Solbakk. 

Kontakter

Sajje SolbakkFestivalsjefRiddu Riđđu festivála

Tel:46950573

Om oss

Riddu Riđđu Festivàla er en internasjonal urfolksfestival, som årlig finner sted i Kåfjord kommune i Nord-Troms. Festivalen er utendørs, og har programtilbud for hele familien. Programmet inneholder verdensomspennende urfolksmusikk, kunst, teater og dans, ungdomsleirer med kunstneriske og politiske workshops, barnefestival, dagsaktuelle seminarer, omfattende kursprogram, film og litteratur.

Følg pressemeldinger fra Riddu Riđđu Festivála

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Riddu Riđđu Festivála på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Riddu Riđđu Festivála

Bonju álgoálbmogat gudnejahttojuvvojit dán jagáš Riddu Riđđus14.3.2024 06:45:55 CET | Pressemelding

"Dán jagi davvi álbmot" prošeavttain Riddu Riđđu bovdejit ja gudnejahttet dihto davviguovllu álgoálbmoga juohke jagi. Dán jagi festiválas botkejit badjel 20 jagi guhkes festiválaárbevieruin, go sii eai leat válljen ovdanbuktit dihto álgoálbmoga, muhto čájehit álgoálbmotmáilmmi sohkabealle- ja seksualitehta girjáivuođa. Dán jagi davvi álbmot 2024 leat bonju álgoálbmogat!

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye