REMA 1000

REMA 1000 inviterer til stor designkonkurranse - Nå kan du forme det nye handlenettet

Del

Plastposesalget har gått ned de siste månedene. Nå vil REMA 1000 inspirere enda flere til å takke nei til plastposen – og heller ta i bruk handlenett.

Emilie Våge, leder for samfunnsansvar og bærekraft, med handlenettet til REMA 1000
Emilie Våge, leder for samfunnsansvar og bærekraft, med handlenettet til REMA 1000 Lasse Mørkhagen

Nå inviterer dagligvareaktøren kreative sjeler over hele Norge til å være med å designe REMA 1000 sitt fremtidige handlenett. Sammen med en stjernespekket jury skal det norske folk kåre vinnerdesignet. 

– Mange av våre kunder er godt i gang med å bytte ut plastposen med gjenbrukbare handlenett. Med vår landsdekkende designkonkurranse vil vi inspirere enda flere til å gjøre nettopp dette, som er bedre både for miljøet og lommeboka, sier Emile Våge, leder for samfunnsansvar og bærekraft i REMA 1000. 

Nytt design 
Dagligvareaktøren oppfordrer alle kreative sjeler over det ganske land til å være med i utformingen av REMA 1000s nye handlenett. Målet er klart og tydelig: Å skape et handlenett med nytt og unikt design, som folk ønsker å bruke.  
 
– Vi håper og tror at dette vil skape et positivt engasjement rundt overgangen fra plastposer til gjenbrukbare handlenett. Sammen med våre kunder skal vi sikre at plastposebruken fortsetter å falle utover i 2024, sier Våge i REMA 1000.  
 
Folket kårer vinneren 
Designkonkurransen sparkes i gang nå, og alle kreative sjeler inviteres til å sende inn sitt designbidrag. Fristen for innsendelse er 12. februar.  

Juryen vil plukke ut topp tre finalister.  Juryen består av Cecilie Lind (Handelens Miljøfond), Bent Stiansen (kokk og matentusiast), Emilie Våge (leder for samfunnsansvar og bærekraft i REMA 1000), Sander Sagosen (håndballproff) og Bendik Høibraaten (TRY Design). 

 – Til slutt, blir det opp til det norske folk å stemme frem vinnerdesignet. Vinneren premieres, og vil se igjen sitt design i REMA 1000s butikker over hele Norge, avslutter Våge.

Link til konkurransesiden finnes her: 

Design vårt handlenett | Konkurranse | REMA 1000


 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Emilie Våge, leder for samfunnsansvar og bærekraft, med handlenettet til REMA 1000
Emilie Våge, leder for samfunnsansvar og bærekraft, med handlenettet til REMA 1000
Last ned bilde
REMA 1000 handlenett
REMA 1000 handlenett
Last ned bilde
REMA 1000 handlenett i butikk
REMA 1000 handlenett i butikk
Last ned bilde

Om oss

I REMA 1000 skal du finne varer av høy kvalitet til den laveste prisen. Samtidig er det viktig for oss at du kan bære handleposen hjem med god samvittighet. Når vi lager, frakter og selger varer, er vi opptatt av hvordan det påvirker kloden og menneskene rundt oss. Her kan du lese mer om vårt arbeid innen samfunnsansvar og bærekraft: https://www.rema.no/wordpress/wp-content/uploads/2021/04/REMA1000_ansvarsrapport_2020_10mb.pdf

Følg pressemeldinger fra REMA 1000

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra REMA 1000 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra REMA 1000

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye