Politihøgskolen

Reisestøtte til søkere fra nord

Del

Søkere fra nord kan få reisestøtte til årets opptak ved Politihøgskolen.

NY ORDNING: Søkere fra nord som skal gjennomføre fysiske tester får reisestøtte til årets opptak. Foto: Didrik Linnerud Arnesen, PHS
NY ORDNING: Søkere fra nord som skal gjennomføre fysiske tester får reisestøtte til årets opptak. Foto: Didrik Linnerud Arnesen, PHS

Høgskolen har fått tildelt midler over statsbudsjettet for å gi søkere fra Nordland, Troms og Finnmark økonomisk støtte til reisekostnader i forbindelse med gjennomføring av fysiske tester ved opptak til Bachelor - politiutdanning i 2024.

Søkere må ha folkeregistrert adresse i Nordland, Troms eller Finnmark. Fristen for søknad om reisestøtte er 1. juli.

Opptaksprøvene gjennomføres i Bergen og Oslo. 

Her kan du lese mer om ordningen med reisestøtte

Nøkkelord

Kontakter

Pressevakt

488 87 934
(Åpen hverdager kl. 09 - 15) - ikke SMS

presse@phs.no

Om oss

Politihøgskolen er den sentrale utdanningsinstitusjonen for politi- og lensmannsetaten, med eit eige styre som øvste organ. Politihøgskolen har til oppgåve å gi grunnutdanning for teneste i politi- og lensmannsetaten og etter- og vidareutdanning til dei tilsette i etaten. Politihøgskolen driv forskings- og utviklingsarbeid og fagleg formidling innanfor fagområda sine. Politihøgskolen har fire studiestader: Oslo, Bodø, Kongsvinger og Stavern.

Følg pressemeldinger fra Politihøgskolen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Politihøgskolen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Politihøgskolen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye