RSA

BYD Explorer NO.1 klar for historisk jomfrureise

Del

BYD har anskaffet sitt eget transportskip for å styrke distribusjonen av BYD-biler fra Østen til Europa. I dag legger BYD Explorer NO.1 ut på sin jomfrutur.

BYD tar et stort skritt inn i fremtiden med lanseringen av sitt eget transportskip, BYD Explorer NO.1, som skal styrke distribusjonen av BYD-biler fra Østen til Europa. I dag begynner et nytt kapittel når BYD Explorer NO.1 legger ut på sin jomfrutur.

Denne strategiske investeringen markerer et betydelig skritt for BYD, med mål om å styrke sin tilstedeværelse på det europeiske markedet og fortsette å levere bærekraftige og innovative transportløsninger. Explorer NO.1 vil spille en nøkkelrolle i å effektivisere og optimalisere forsyningskjeden i et globalt marked med begrenset tilgang på roll-on/roll-off (ro-ro) skipsfrakt.

Skipet ble offisielt overlevert ved Yantai Havn i Shandong-provinsen den 10. januar, og i dag er Explorer NO.1 lastet og klart for sin første reise. Med en imponerende lengde på 200 meter, bredde på 38 meter og lastekapasitet på opptil 7.000 kjøretøyer, representerer dette skipet en betydelig milepæl for BYD.


En grønnere æra innen maritim transport

Explorer NO.1 er ikke bare imponerende i størrelse, men også i teknologi. Utstyrt med avanserte og miljøvennlige teknologier, forplikter BYD seg til bærekraft og redusert miljøpåvirkning. Skipet drives hovedsakelig av flytende naturgass (LNG), men også konvensjonelt drivstoff. Dette reduserer ikke bare miljøpåvirkningen, men understreker også selskapets pionerrolle i bruken av alternative drivstoff innen skipsfart. Flere av teknologiene i skipet er utviklet av BYD selv.

Som en del av BYD sin fremtidsstrategi planlegger selskapet å utvide flåten med ytterligere syv skip de neste to årene. Disse skipene vil også være integrert med BYD sine avanserte teknologier, inkludert energilagringsbatterier og akselgeneratorer. BYD har ikke bare som mål å distribuere skipene for egne operasjoner, men er også åpne for partnerskap.

Dette markerer begynnelsen på en spennende reise for BYD Explorer NO.1, og BYD ser frem til å fortsette å lede an i utviklingen av bærekraftige transportløsninger og skipsfartsteknologi.


Om BYD   

BYD Company Ltd. er et av Kinas største privateide foretak. Siden oppstart i 1995 har selskapet utviklet seg raskt med solid ekspertise innen oppladbare batterier og bærekraftig utvikling. BYD strekker seg nå over fire bransjer – bil, elektronikk, energi og jernbanetransport. Siden har BYD utvidet sine fornybare energiløsninger globalt, og har nå virksomhet i over 70 land og regioner.   

Opprettelsen av et Zero Emissions Energy Ecosystem – som består av rimelig solenergiproduksjon, pålitelig energilagring og banebrytende elektrifisert transport, har gjort BYD til en ledende aktør i energi- og transportbransjen. BYD er den eneste produsenten i verden som også produserer batterier, microchips, batteristyringssystemer og den elektriske motoren selv.   

BYD er notert på børsene i Hong Kong og Shenzhen.


Om RSA   

RSA er en nord-europeisk bilimportør i 12 land, og er den offisielle distributøren av BYD personbiler og nyttekjøretøy i Norge, Finland og Island, og importør for BYD nyttekjøretøy i Sverige og Danmark. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i mange markeder. Med samarbeidet mellom RSA og BYD, har selskapet tatt et ytterligere skritt inn i fremtiden for bilindustrien, med implementeringen av den helelektriske serien av nåværende og fremtidige modeller.   

RSA har allerede bygget opp et BYD-forhandlernettverk som strekker seg over hele Norden.

Kontakter

Bilder

Om oss

RSA er en komplett nordisk bilimportør av person- og varebiler, med hovedkontor i Norge. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i de skandinaviske markedene. RSA er importør for Suzuki, Isuzu, Maxus, BYD, JAC og KGM. til Norge. RSA har bygget opp et solid forhandlernettverk med til sammen over 300 forhandlere.

I tillegg til samarbeid med bilforhandlere over hele landet, driver RSA forhandlerkjeden RSA BIL med 11 forhandlere i viktige strategiske områder i Norge. Vår erfaring innenfor import av biler, deler og tilbehør og forhandlerdrift, gjør oss til en moderne totalleverandør og distribusjonspartner.

Følg pressemeldinger fra RSA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra RSA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra RSA

Nyt se on virallista – BYD avaa sähköautojen tuotantolaitoksen Unkariin12.2.2024 10:20:37 CET | Lehdistötiedote

BYD ja Unkarin valtio ovat allekirjoituksillaan vahvistaneet BYD:n sähköautojen tuotantolaitoksen avaamisen Unkarin Szegediin. BYD:n huippumoderni tuotantolaitos tulee valmistamaan yhtiön ladattavia henkilöautoja Euroopan markkinoille. Tuotantolaitos rakennetaan vaiheittain ja se aloittaa toimintansa vuonna 2027. Allekirjoitusseremoniaan osallistuivat Unkarin ulko- ja kauppaministeri Péter Szijjártó ja BYD:n hallituksen puheenjohtaja Wang Chuanfu sekä muita arvovaltaisia vieraita.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye