Ny organisasjonsdirektør i Asplan Viak

Del

Arne Beek (49) er ansatt som ny organisasjonsdirektør i Asplan Viak. Beek startet i stillingen 2. januar i år.

Arne Beek er ny organisasjonsdirektør i Asplan Viak.
Arne Beek er ny organisasjonsdirektør i Asplan Viak. Foto: Asplan Viak / Mats Hjelmeland

Arne Beek er blitt en del av Asplan Viaks toppledergruppe etter at han på nyåret startet i stillingen som organisasjonsdirektør for selskapet. Beek kommer fra ledergruppen i KPMG hvor han var ansvarlig for tjenesteområdet People & Change og har tidligere hatt ulike HR-lederroller i DNB, samt vært konsulent i AFF.

-Vi er svært fornøyde med å ha fått Arne med på laget. Han er en sterk fagperson med kjernekompetanse innen virksomhetsutvikling og organisasjonsledelse, sier administrerende direktør i Asplan Viak, Elisabeth Heggelund Tørstad.

Arne Beek er utdannet Cand. Polit. fra Universitetet i Bergen og MBA fra Norges Handelshøyskole. Han startet hos Asplan Viak på nyåret.

-Jeg har valgt Asplan Viak fordi det er en spennende virksomhet i en spennende bransje i en spennende tid, og ikke minst med bakgrunn i selskapets uttalte og tydelige posisjon innen samfunnsutvikling og bærekraft. Asplan Viak har allerede bekreftet inntrykket av å være en svært kompetent virksomhet med høye ambisjoner. Det at vi er en stiftelse er også viktig, sier Arne Beek.

Stillingen som organisasjonsdirektør er nyopprettet.

-Vi ønsker å samle de viktigste virkemidlene knyttet til mennesker, organisasjon og fysisk arbeidsmiljø under et eget ansvarsområde for å sikre at trivsel, kultur og utvikling for våre medarbeidere blir helhetlig ivaretatt, sier Elisabeth Heggelund Tørstad.

-Jeg ser fram til å videreutvikle virksomheten ut fra et svært godt utgangspunkt, hvor vi skal fortsette å løfte organisasjonen slik at vi blir enda mer relevant for både eksisterende og nye medarbeidere, samt våre kunder, sier Asplan Viaks nye organisasjonsdirektør, Arne Beek. 

Asplan Viak er et av Norges ledende rådgivningsselskaper innen plan, arkitektur- og ingeniørfag. Vi er alltid helhetlige i vår tilnærming og forretningsmodellen vår baserer seg på vår kompetanse innen alle faser av et prosjekt. Vi mener de mest nyskapende og bærekraftige løsningene oppstår gjennom tverrfaglighet og ikke ved å jobbe med hvert enkelt fag isolert. Alt vi leverer skal være fremsynt, varig og helhetlig. Asplan Viaks kompetanse finner du fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Våre medarbeidere er tilstede over hele landet, fordelt på 32 kontorer.

Følg pressemeldinger fra Asplan Viak

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Asplan Viak på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Asplan Viak

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye