Miljøstiftelsen Bellona

Presseinvitasjon: Lansering av Nomare, en samarbeidsplattform for marin restaurering

Del

I det stille har en av Europas største naturkriser utspilt seg utenfor Norges kyst. Havbunnen har gått fra frodig tareskog til kråkebolleørken med et enormt tap av biodiversitet. 17. januar klokka 10.15- 12.30 lanseres en samarbeidsplattform for å bringe Norges ørken tilbake til blå skog.

Med:

Klima- og miljøminister Andreas Bjelland Eriksen

Joakim Hauge, Bellona

Brian Tsuyoshi Takeda, Urchinomics

Trond Helgerud, International Flavors and Fragrances (IFF)

Ida Søhol, Tarevoktere

Frederic Hauge, Bellona

Arrangementet vil foregå på det helelektriske skipet MS Brisen.

Oppmøte: Rådhusbrygge 2, Oslo

OBS: MS Brisen kjører en liten rundtur i Oslofjorden, så møt presis.

Servering av kråkeboller og sushi.

Påmelding her 

Kontakter

Om oss

Miljøstiftelsen Bellona er en uavhengig, ideell stiftelse som arbeider med å løse verdens klima- og miljøproblemer. Bellonas tilnærming er teknologioptimistisk og basert på systemtenkning, med mål om å utvikle og fremme løsninger for politikere, offentlig forvaltning og næringsliv. Stiftelsen ble grunnlagt i 1986 og har i dag ca. 60 medarbeidere – deriblant ingeniører, statsvitere, økonomer, biologer, jurister og journalister – fordelt på våre kontorer i Oslo, Brussel, Vilnius og Berlin.

Følg pressemeldinger fra Miljøstiftelsen Bellona

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Miljøstiftelsen Bellona på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Miljøstiftelsen Bellona

Samarbeid skal gjøre ørken til blå skog17.1.2024 07:00:00 CET | Pressemelding

I det stille har en av Europas største naturkriser utspilt seg utenfor Norges kyst. Havbunnen langs kysten har gått fra frodig tareskog til kråkebolleørken. Nå lanserer næringsliv, frivillige og miljøvernere samarbeidsplattformen NoMaRe for å gjøre Norges ukjente ørken om til blå skog. – Sammen ønsker vi å legge til rette for en storstilt restaurering av norsk tareskog, sier lederen i Bellonas bioprogram, Joakim Hauge.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye