Apollo

Apollo Sports utvider skisatsingen

Del

Gjennom Apollo Sports utvider reisearrangøren nå skisatsingen med reiser til eksotiske skidestinasjoner som Kreta, Nord-Makedonia, Kappadokia og Kazakstan! 

Kreta
Kreta

I desember lanserte Apollo Sports sine første skireiser til kjente skidestinasjoner som Japan, Canada og Alpene i samarbeid med X-travel. Gjennom en nyskapende satsing tar reisearrangøren nå skireisene til et nytt nivå, ved å tilby førsteklasses opplevelser til reisemål ytterst få av oss forbinder med ski.

- I Apollo etterstreber vi alltid å overgå forventinger og skape minneverdige opplevelser for våre reisende, også når det gjelder våre sport-, og treningsreiser. Våre nye skireiser er det ultimate eksemplet på det, da skientusiaster får muligheten til å utforske og oppleve noen av verdens mest uvanlige skidestinasjoner, sier Daniel Giray, sportsdirektør i Apollo

Reisearrangørens utvidede tilbud av skireiser huser alt fra langhelger til ukesreiser, og blant de nye destinasjonene i programmet finner du blant annet Kreta, Kasakhstan, Nord-Makedonia, Kappadokia og Georgia.

Puddersnø, kamelmelk og kebabtallerken

Alle Apollo Sports’ skidestinasjoner byr på førsteklasses skikjøring kombinert med autentiske opplevelser. Kultur, gastronomi og uslåelig gjestfrihet er nemlig alltid integrerte deler av reisen. På Kreta og i Kasakhstan venter eksempelvis rendyrkede toppturreiser med offpist-kjøring langt unna infrastruktur og bekvemmeligheter. I Georgia venter de lokale guidenes absolutt beste insidertips for adrenalinfylte dager med pudder opp til nesen. I Kappadokia arrangeres det en Freeride-camp på en inaktiv vulkan, og i Nord-Makedonia venter et uforglemmelig Catski-eventyr i dramatisk fjellandskap.

- For hardbarkede skientusiaster er alle reisene verdige enhver bucketlist – for uansett hvilket reisemål man velger er man garantert et eksepsjonelt puddereventyr i helt unike omgivelser, spennende kulturer og gastronomiske opplevelser. Det at reisene også ledes av både lokale guider og guider fra X-travel som virkelig brenner for skiopplevelser, gir dem et uslåelig kvalitetsstempel vi er utrolig stolte av, sier Giray.

I tillegg til de overnevnte arrangerer Apollo Sports også skireiser til blant annet Japan, Canada og Alpene, og reiser både med og uten guider.

Dette er alltid med i Apollo Sports og X-travels skipakker:

  • Fly tur & retur
  • Mat om bord på flyet
  • Bagasje + håndbagasje + skibagasje
  • Transport under hele oppholdet
  • Del i dobbeltrom
  • Halvpensjon (frokost & middag)
  • Toppturer, skikjøring og aktiviteter ifølge program
  • Erfarne guider (lokal samt Xtravelguide)

Se alle reisearrangørens skireiser her: Apollos skikalender

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Nord-Makedonia
Nord-Makedonia
Last ned bilde
Nord-Makedonia
Nord-Makedonia
Last ned bilde
Kappadokia
Kappadokia
Last ned bilde
Kreta
Kreta
Last ned bilde

Om Apollo

Apollo er en av Nordens ledende reisearrangører med en million reisende i året. Vi arrangerer tradisjonelle pakkereiser, treningsreiser, cruise, storbyferier og fleksible pakkereiser der du selv velger reisemål, reiselengde og hotell.

Sammen med spesialistarrangørene Golf Plaisir, Lime Travel og Xtravel samt treningshotellet Playitas er Apollo en del av gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi jobber aktivt med bærekraftige reiser og har vært Travelife-sertifisert siden 2016. Les mer på www.apollo.no.

Følg pressemeldinger fra Apollo

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Apollo på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Apollo

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye