Byggmax

Rekordøkning i salg av snøryddingsutstyr - Tar i bruk hageredskaper

Del

Etter det ekstreme snøfallet på Sørlandet, ser Byggmax-varehusene en økning på 244 prosent i salget av snøskuffer og spader.

Byggmax varehusene på Sørlandet er tomme for snømåkingsutstyr etter det rekordstore snøfallet som har rammet Sørlandet siden nyttår.

– Salget av snøskuffer og spader har skutt i været de siste dagene. Det er en ekstraordinær situasjon på Sørlandet, sier Frederik Staudt, regionssjef i Byggmax Vest.

Butikkene i Kristiansand, Evje, Grimstad og Arendal rapporterer om en sammenlagt salgsøkning på 244 prosent sammenlignet med i fjor vinter.

Selger hageredskaper

Hos Byggmax Grimstad er de per i dag utsolgt for alt av tradisjonelt snømåkingsutstyr, men bestillinger blir lagt inn fortløpende.

– Vi gjør alt vi kan for å hjelpe våre kunder. Situasjonen har ført til at Byggmax Grimstad har begynt å selge hageredskaper som jordspader og lignende for å møte behovet. Hjemmefikserne er ganske fleksible og kreative, sier Staudt.

Snø, vind og kraftig snøfokk har ført til betydelige utfordringer i regionen. Denne situasjonen har skapt et stort behov for snøryddingsutstyr i regionen.

– Vårt mål er å sørge for at våre kunder har tilgang til nødvendig utstyr for å håndtere denne situasjonen. Vi jobber tett med leverandørene for å sikre at nye leveranser kommer raskt på plass, sier Staudt.

Fem tips til snømåking

Å måke snø kan være en utfordrende oppgave, spesielt i områder der det har vært mye snøfall. Her er Byggmax sine fem tips for effektiv og sikker snømåking:

  1. Riktig utstyr: Velg en snøskuffe som passer din høyde og styrke. Hvis snøen er veldig tung, kan du vurdere en snøfreser.
  2. Planlegg: Før du starter, planlegg hvor du skal legge snøen. Unngå å blokkere gangveier, avløp, og innganger. Tenk også på hvor snøen vil smelte og sørg for at smeltevannet ikke skaper problemer.
  3. Teknikk: For å unngå ryggskader, bøy knærne og løft med beina, ikke ryggen. Hold skuffen nær kroppen for å redusere belastningen på ryggen. Veksle mellom å skyve snøen og løfte den.
  4. Ta pausene: Snømåking er fysisk krevende. Ta regelmessige pauser for å unngå skader. Drikk nok vann og kle deg varmt.
  5. Vær tidlig ute: Måk snøen tidlig og ofte, og helst før temperaturen stiger igjen. Det er lettere å fjerne et tynt lag med snø flere ganger, enn å vente til det har samlet seg opp et tykt og tungt lag.

Kontakter

Bilder

Frederik Staudt, Regionssjef
Frederik Staudt, Regionssjef
Last ned bilde

Byggmax er til for hjemmefikseren!

Byggmax tilbyr byggematerialer og gjør-det-selv-produkter av høy kvalitet til beste pris, på en enkel og god måte. Uansett budsjett eller tidligere erfaring, gir vi kundene våre kunnskap og selvtillit til å fullføre sine byggedrømmer. Med en velfungerende netthandel og over 160 butikker i Sverige, Norge og Finland er Byggmax en av Nordens ledende detaljhandelskjeder innen bygg- og gjør-det-selv-produkter. 

Følg pressemeldinger fra Byggmax

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Byggmax på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Byggmax

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye