Stephen Sollid blir ny generalsekretær i Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Del

Stephen Sollid kommer fra stillingen som leder for prehospital klinikk ved Oslo Universitetssykehus. Han er lege og professor i prehospital akuttmedisin, og har lang erfaring som luftambulanselege samt lege på redningshelikopteret ved 330 skvadronen.

Stephen Sollid tiltrer som generalsekretær 1. april
Stephen Sollid tiltrer som generalsekretær 1. april Stiftelsen Norsk Luftambulanse, Marianne Wennesland

Stephen Sollid kjenner organisasjonen godt fra tiden som sjeflege i stiftelsen og styremedlem i Norsk Luftambulanse Helikopter.

Han ble valgt etter en grundig og omfattende prosess, der flere kvalifiserte kandidater ble vurdert.

- Vi er veldig glade for at Stephen Sollid blir vår nye generalsekretær. Han er en samlende og lyttende leder, som har evne til å samarbeide og motivere andre. Han har en inkluderende lederstil som skaper tillit og engasjement, sier Unni Farestveit, styreleder i Stiftelsen Norsk Luftambulanse. - Vi gratulerer Stephen Sollid med den nye stillingen, og ser frem til et godt samarbeid i årene som kommer.

Han har et stort nasjonalt og internasjonalt nettverk og er anerkjent innenfor sitt fagfelt. Han har god innsikt i helsevesenet og norsk helsepolitikk, og vil kunne videreføre det gode samarbeidet stiftelsen har med relevante interessenter og myndigheter på en god og konstruktiv måte.

- Jeg gleder meg til å lede Stiftelsen Norsk Luftambulanse, en organisasjon jeg kjenner godt, med mange flinke fagfolk og et stort engasjement for en sak jeg selv brenner for, sier Stephen Sollid.

Han tiltrer som generalsekretær 1. april.

Kontakter

Bilder

Stephen Sollid tiltrer som generalsekretær 1. april
Stephen Sollid tiltrer som generalsekretær 1. april
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra Norsk Luftambulanse

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Norsk Luftambulanse på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Norsk Luftambulanse

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye