Boots Norge

Tim Gustavsson blir ny kommersiell direktør i Boots Apotek/Alliance Healthcare

Del

Fra 1. januar går Tim Gustavsson inn i rollen som kommersiell direktør for Boots Apotek/Alliance Healthcare. Gustavsson har lang fartstid innen kategori/innkjøp og kjededrift i flere bransjer, og kommer fra rollen som Head of Category i Boots Apotek/Alliance Healthcare.

Tim Gustavsson blir ny kommersiell direktør i Boots Apotek/Alliance Healthcare
Tim Gustavsson blir ny kommersiell direktør i Boots Apotek/Alliance Healthcare Foto: Boots Apotek Boots Apotek

Tim Gustavsson startet i Boots Apotek/ Alliance Healthcare i 2015, og har hatt flere roller i selskapets kategoriavdeling. Tidligere har han blant annet lang erfaring med sortimentsutvikling og innkjøp hos ICA.

-Vi er svært glade for at vi med Tim får en kommersiell direktør som har vært i bransjen lenge, og som har den kunnskapen og erfaringen som skal til for å utvikle vår profil videre til det beste for våre kunder, sier Kathrine Mehlin, administrerende direktør i Boots Apotek/Alliance Healthcare.

-Tim har verdifull spisskompetanse innenfor flere av områdene som er helt sentrale for oss og vårt kommersielle arbeid, og det er en stor styrke at han kjenner apotekbransjen så godt som han gjør etter over åtte år i selskapet, forteller Mehlin.

Den kommersielle direktøren vil lede en kommersiell avdeling med over 30 medarbeidere, som i dag består av funksjonene Marketing og E-Commerce, Kategori RX og Kategori OTC og Handelsvarer.

Kontakter

Bilder

Tim Gustavsson blir ny kommersiell direktør i Boots Apotek/Alliance Healthcare
Tim Gustavsson blir ny kommersiell direktør i Boots Apotek/Alliance Healthcare
Last ned bilde

Om Boots Apotek

Boots Apotek har 150 apotek i Norge.

Boots har over 160 års erfaring fra apotekdrift og produktutvikling, og er i dag ett av verdens best kjente merkenavn. I samarbeid med forskere og spesialister innen helse og hudpleie, utvikler og produserer Boots flere av Storbritannias bestselgende merkevarer for eksempel No7, Botanics og Soltan. Disse er tilgjengelige gjenom Boots apotek i Norge. Vi åpnet vårt første apotek i Norge i 2008. 

Vi har kjedekontor på Økern i Oslo og grossisten Alliance Healthcare på Langhus.

Følg pressemeldinger fra Boots Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Boots Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Boots Norge

Vårt eierselskap bytter navn til Cencora30.8.2023 14:30:00 CEST | Pressemelding

30. august bytter vårt moderselskap, som tidligere het AmerisourceBergen, navn til Cencora. Dette er et steg på veien til å bli et sammensveiset, internasjonalt selskap med et helhetlig tjenestetilbud til kunder og samarbeidspartnere. For selskapets norske kunder og samarbeidspartnere blir det ingen forandringer på dette tidspunkt, da navnebytte for vår grossistvirksomhet, som i dag heter Alliance Healthcare Norge AS, ligger noe frem i tid. Boots Apotek vil bestå som i dag under det veletablerte Boots Apotek-navnet.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye