Amedia

Edvard Muli Langen fast ansatt i Eikerbladet

Del

Edvard Muli Langen er fra 1. januar 2024 fast ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Eikerbladet. Stillingen innebærer også et utvidet redaktøransvar i Svelviksposten og Sande Avis.

Edvard Muli Langen er fra 1. januar fast ansatt som ansvarlig redaktør i Eikerbladet, Svelvikposten og Sande Avis.
Edvard Muli Langen er fra 1. januar fast ansatt som ansvarlig redaktør i Eikerbladet, Svelvikposten og Sande Avis.

Han ble ansatt som journalist i Eikerbladet i 2022 og har vært konstituert redaktør siden januar 2023. Han har i samme periode også vært konstituert redaktør i Svelviksposten.

– Edvard Muli Langen har i denne perioden utviklet seg som leder. Han har stort engasjement, er nysgjerrig og fremstår som en inkluderende og tydelig leder, sier styreleder Øyvind Bladt Hagen.

– Jeg er stolt og takknemlig over å få denne muligheten! Det blir veldig spennende å få lov til å definere en helt ny rolle i disse avisene. Dette er tre lokalaviser som dekker tre områder jeg er godt kjent med fra før. Jeg vet hvor viktige de er for innbyggerne i Sande, Svelvik og Eiker, sier Edvard Muli Langen.

Om Amedia

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier to millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg pressemeldinger fra Amedia

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye