Cyviz

Cyviz AS inngår regjeringskontrakt med INCOIS i India

Del

Cyviz AS, en global teknologileverandør av fremtidens samhandlingsløsninger, kunngjør en milepæl med en tildeling av en regjeringskontrakt fra Indian National Centre for Ocean Information Services (INCOIS).

Espen Gylvik, administrerende direktør i Cyviz.
Espen Gylvik, administrerende direktør i Cyviz.

Kontrakten markerer Cyviz' inntreden i offentlig sektor i India og viser selskapets evne til å fremme kritiske infrastrukturprosjekter.

Grunnlagt i 1999 under ledelsen av «Ministry of Earth Sciences», har INCOIS en sentral rolle i rådgi samfunnet, regjeringen og det vitenskapelige miljøet rundt informasjon om havet.

Det nylig inngåtte avtalen innebærer etablering av et Network Operation Centre (NOC) ved INCOIS’ kommende fasiliteter som er under oppføring ved deres hovedkontor i Hyderabad. Operasjonssenterets fokus vil være å styrke evnen til katastrofehåndtering.

"Vi er stolte av å kunne samarbeide med INCOIS om dette kritiske prosjektet. Cyviz' teknologi vil spille en avgjørende rolle i å støtte INCOIS' oppdrag om å tilby kontinuerlig overvåking og varslingstjenester for kystbefolkningen Det er en strategisk satsing som ikke bare markerer vår inntreden i den indiske regjeringen, men som også posisjonerer oss som en nøkkelaktør innen katastrofeforebygging og krisehåndtering." sier Espen Gylvik, administrerende direktør i Cyviz.

Med et veletablert rykte for sitt arbeid med å utstede tsunami-varsler og gjennomføre kystovervåkning, har INCOIS en kritisk rolle som bidragsyter for regionen rundt Indiahavet. Organisasjonen er ansvarlig for å gi advarsler til alle kystlandene og øyene som grenser til Indiahavet.

De første løsningene er planlagt å være implementert i februar 2024, i forbindelse med INCOIS’ 25-årsjubileum, der flere enn 100 forskere fra hele verden deltar. Hele leveransen av prosjektet forventes å være fullført tidlig i 2024.

"Vårt team vil sørge for at prosjektet blir gjennomført tidsnok. Samarbeidet gir anledningen til å demonstrere Cyviz' kompetanse, og legger grunnlaget for fremtidige muligheter innen avanserte kontrollrom med regjeringen og forsvarssektoren i denne regionen" sier Gylvik.

Om INCOIS:

Etablert i 1999 under Ministry of Earth Sciences (MoES) er INCOIS et organ i Earth System Science Organization (ESSO). Med sitt mandat, å tilby havinformasjon og rådgivningstjenester, spiller INCOIS en avgjørende rolle gjennom vedvarende havobservasjoner og systematisk forskning til fordel for samfunnet, industrien, regjeringsorganer og det vitenskapelige miljøet.

Kontakter

About Cyviz

Cyviz er en global teknologileverandør for standardiserte konferanserom, kontrollrom og opplevelsessentre. Siden 1998 har Cyviz skapt samhandlingsrom og gitt den digitale arbeidsstyrken mulighet til å koble til, visualisere og samarbeide om deres kritiske data. De IT-drevne totalløsningene er enkle å distribuere, administrere og støtte.

Cyviz betjener globale virksomheter og myndigheter med de strengeste kravene til brukervennlighet, sikkerhet og kvalitet, som engasjerer mennesker, tilrettelegger for samarbeid og understøtter beslutningsprosesser.

Finn mer informasjon på www.cyviz.com eller besøk et av våre Cyviz Experience Centers i Atlanta, Dubai, Jakarta, Houston, London, Oslo, Riyadh, Singapore, Stavanger, eller i Washington DC.  

Cyviz er notert på Euronext Growth på Oslo Børs (ticker: CYVIZ). 

Andre språk

Følg pressemeldinger fra Cyviz

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Cyviz på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Cyviz

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye