Åpen for alle: Oslo lufthavn med ny innenriks-lounge

Del

Avinor har gleden av å presentere den nyåpnede «OSL lounge innland», ytterst i pir vest. Denne loungen er ikke bare et sted å vente, men et sted å nyte, slappe av, og jobbe i fred.

Sarah, servicemedarbeider
Velkommen til OSL lounge innland! Øystein Løwer/Avinor

Katie Eriksen, lounge-ansvarlig på flyplassen fra vår partner SSP (bilde i galleri), beskriver loungen som en arena for alle typer reisende: – Her har vi skapt ulike soner som passer både for arbeid og avslapping. Vi kaller det business eller pleasure. Målet vårt er å skape et sted der alle reisende, enten de er på jobb eller ferie, skal føle seg hjemme.

I loungen møtes du av en atmosfære som er både moderne og innbydende. Den rolige fargepaletten med varme toner og myke møbler skaper en følelse av ro. Store vinduer slipper inn naturlig lys, og sammen med de nedpendlede lampene, skapes det små, koselige avdelinger i loungen. Grønne planter bidrar også med friskhet inn i loungeområdet.

Kortholdere med toppstatus fra American Express har fri tilgang, men loungen ønsker alle reisende velkommen etter «walk in»-prinsippet, mot en inngangspris på 400 NOK. Akkurat nå tilbyr loungen et åpningstilbud på 350 NOK.

Når det kommer til målgruppen, understreker Eriksen at loungen er for alle: ­– Vi ønsker både forretningsreisende og fritidsreisende velkommen. For oss er det viktig at alle finner sitt pusterom her.

Mat- og drikkeutvalget tilpasses døgnets ulike tider, fra havregrøt og påsmurt om morgenen til varm suppe og wraps til lunsj og kveldsmat. – Vi har også snacks, kjeks, chips, vafler og et utvalg av drikkevarer som kaffe, jus, te, brus, øl og vin, legger Eriksen til.

Denne nye loungen er Avinors siste tilskudd for å forbedre reiseopplevelsen på Oslo lufthavn. Besøk Avinors nettside for mer informasjon og åpningstider.

https://avinor.no/flyplass/oslo/planlegg-reisen/lounge/

Nøkkelord

Kontakter

PressetelefonKun til bruk for journalister.

Vi svarer ikke på mediehenvendelser mellom kl. 21:00 - 06:30 med mindre det inntreffer større hendelser. For informasjon om flytrafikken ved våre lufthavner, se www.avinor.no, og velg flyplass.

Tel:+47 918 15 614presse@avinor.no

Bilder

Frokost
Frokost
Last ned bilde
Koselige cafébord
Koselige cafébord
Last ned bilde
Her kan man finne roen
Her kan man finne roen
Last ned bilde
Loungen ligger opp en trapp, ytterst i pir vest (innland)
Loungen ligger opp en trapp, ytterst i pir vest (innland)
Last ned bilde
Serveringstilbudet er variert gjennom dagen
Serveringstilbudet er variert gjennom dagen
Last ned bilde
Dype lenestoler og arbeidsstasjoner
Dype lenestoler og arbeidsstasjoner
Last ned bilde
Last ned bilde
Katie Eriksen (SSP), Driftssjef lounge på Oslo lufthavn
Katie Eriksen (SSP), Driftssjef lounge på Oslo lufthavn
Last ned bilde

Lenker

Avinor har ansvar for 43 statlig eide lufthavner, og flysikringstjenesten for sivil og militær luftfart i Norge. Dette nettverket binder Norge sammen - og Norge sammen med verden.

Avinor er en drivkraft i miljøarbeidet i luftfarten og en pådriver for å redusere de samlede klimagassutslippene fra norsk luftfart. Selskapet har en ledende rolle i arbeidet med utvikling av el-fly, og leveranse av biodrivstoff til fly.

Avinor bidrar hvert år til 50 millioner sikre og effektive flyreiser. Om lag halvparten av disse er til og fra Oslo lufthavn.

Rundt 2.800 medarbeidere har ansvar for å planlegge, bygge ut og drive et samlet lufthavn- og flysikringssystem. Avinors virksomhet finansieres gjennom luftfartsavgifter og kommersiell virksomhet på flyplassene.

- Avinors offentlige journal

Følg pressemeldinger fra Avinor

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Avinor på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Avinor

Fjerde kvartal 2023: Reduserte inntekter grunnet endret reisemønster12.2.2024 14:20:00 CET | Pressemelding

- Avinors hovedutfordring er reduserte inntekter som skyldes endringer i reisemønster etter pandemien. Det er langt færre forretningsreisende enn før og nordmenns reiseaktivitet innenlands har flatet ut. Lavere trafikkvolum, manglende justering av lufthavnavgiftene, samt reduserte inntekter per passasjer, mye grunnet redusert tax-free-kvote, utfordrer Avinormodellen, sier konsernsjef Abraham Foss i Avinor.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye