Byggmax

Byggmax åpner nytt varehus i Drotningsvik i Bergen: –  Vi er i gang med å rekruttere

Del

Byggmax satser i Bergen og åpner stort nytt varehus i Drotningsvik på Janaflaten langs riksvei 555. Nå ser byggevarekjeden etter en daglig leder og flere ansatte fra lokalmiljøet.  

NYTT VAREHUS: I 2024 åpner Byggmax et nytt varehus på Janaflaten i Drotningsvik i Bergen Vest
NYTT VAREHUS: I 2024 åpner Byggmax et nytt varehus på Janaflaten i Drotningsvik i Bergen Vest Foto: Midgardsgruppen

– Byggmax Janaflaten er lett tilgjengelig med plass til både butikk og drive-in under tak, så tørrskodde hjemmefiksere fra Sotra til Bergen raskt og enkelt kan laste opp alt de trenger av billige byggevarer. Varehuset blir på nesten 3000 kvadratmeter, forteller Niklas Hamberg, Norgessjef i Byggmax. 

Byggmax er allerede godt representert i regionen med varehus på Askøy, Midtun, Åsane, og Nordås, men har frem til nå savnet en ekspansjon i retning Sotra. Det nye varehuset vil offisielt åpne for kunder i slutten av april 2024. 

– Spesielt Sotralink og den nye brua over til Sotra gjør lokasjonen høyaktuell, i tillegg til at vi blir liggende tett opp til komplementære butikker som Biltema, Würth og Bohus. Nå blir det one-stop-shop på Janaflaten, forteller Hamberg.  

Vil ansette lokalt 

Byggmax sitt mål er å rekruttere tre til fem medarbeidere fra nærområdet, også en daglig leder. De vil i tillegg ha behov for flere ansatte i høysesong. 

– Vi er i gang med å rekruttere. Byggmax ønsker alltid å være med og bygge lokalsamfunnet med mer enn planker og spiker. Vi er av de få stedene du kan komme med to never og god arbeidslyst, og jobbe deg opp i systemet. Rundt om i landet har vi flere butikksjefer som har kommet inn via arbeidstrening. Gode faste arbeidsplasser i et godt arbeidsmiljø er et viktig bidrag til samfunnet, sier Hamberg.  

Satser på hjemmefiksere

I motsetning til andre byggevarekjeder satser Byggmax på hjemmefiksere som gjør det selv. 

– Vårt konsept satser fremfor alt på privatpersoner, som står uten håndverkernes proffrabatter eller dyre medlemsavtaler, som nær alle andre byggevarekjeder i Norge opererer med. Byggmax er en av få kjeder som satser på hjemmefiksere, og gir laveste pris til alle, sier Hamberg.  

Hamberg mener Byggmax har lykkes i å ta en tydelig posisjon som byggevarekjeden med de laveste prisene. 

– Vi følger alltid med på konkurrenter, og har markedets beste prisgaranti. Vi er alene om å gi prisgaranti også på tilsvarende varer av annet merke. Terrassebord og annet trevirke deles strengt inn i kvalitetsklasser. Vi selger kun nordisk virke i klasse 1, og da spiller det liten rolle om terrassebordet kommer fra Moelven eller Södra, vår prisgaranti er på ekte, sier Hamberg. 

Han legger også til at hvis du har kjøpt noe hos Byggmax, og en lokal konkurrent setter ned prisen inntil syv dager senere, så gir Byggmax tilbake 110% av prisforskjellen. 

Lover stor fest  

Tradisjonen tro lover Byggmax en stor åpningsfest av det nye varehuset til våren. Hamberg lover å gi 20 prosent rabatt på alle varer i hele butikken under åpningen. 

– Vi gleder oss til å åpne et ekstra stort og oversiktlig varehus som huser vårt nyeste butikkonsept nå til våren. Det nye varehuset gjør det enklere og raskere å handle alt det du trenger til å pusse opp hjemme, forteller Hamberg. 

Flytter inn i nytt bygg hos Midgardgruppen  

Hamberg roser utleier Midgardgruppen for det gode samarbeidet som skal huse gjør-det-selv-kjeden fremover. Byggmax samarbeider allerede med Midgardgruppen på Askøy, og nå gleder de seg til å flytte inn i det splitter nye bygget. 

– Vi er gode venner med Midgardgruppen og liker hvordan de arbeider langsiktig med stedsutvikling. Vi har stor tro på utviklingen av Janaflaten og er sikre på et godt samarbeid også i fremtiden, sier Hamberg. 

Midgardgruppen deler Byggmax ønske om å utvikle Janaflaten som handelsdestinasjon.  

–  Vi kjenner Byggmax godt som en solid leietaker. De bringer med seg både dyktige medarbeidere og mange handlende. Byggmax blir et betydelig bidrag i utviklingen av Janaflaten, sier Anders Garmel, Eiendomssjef i Midgardgruppen.  

Kontakter

Bilder

NYTT VAREHUS: I 2024 åpner Byggmax et nytt varehus på Janaflaten i Drotningsvik i Bergen Vest
NYTT VAREHUS: I 2024 åpner Byggmax et nytt varehus på Janaflaten i Drotningsvik i Bergen Vest
Last ned bilde
Last ned bilde
NYTT VAREHUS: I 2024 åpner Byggmax et nytt varehus på Janaflaten i Drotningsvik i Bergen Vest
NYTT VAREHUS: I 2024 åpner Byggmax et nytt varehus på Janaflaten i Drotningsvik i Bergen Vest
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra Byggmax

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Byggmax på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Byggmax

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye