Altibox

Premierevisning "Synnøve slår følge med"

Del

Velkommen til premierevisning av ny serie på Altibox X onsdag 13. desember på Klingenberg kino i Oslo.

Solveig Kloppen er en av kjendisene Synnøve Skarbø tar følge med til jobb i den nye serien "Synnøve slår følge med" som kommer på strømmetjenesten Altibox X.
Solveig Kloppen er en av kjendisene Synnøve Skarbø tar følge med til jobb i den nye serien "Synnøve slår følge med" som kommer på strømmetjenesten Altibox X.

I serien kan du bli med Synnøve Skarbø når hun slår følge med en rekke kjendiser på vei til jobb og stiller spørsmål om alt mellom himmel og jord. Blant gjestene Synnøve "griller" er Jon Almaas, Solveig Kloppen og Henriette Steenstrup. Her dukker det opp detaljer få kjenner til om kjendisene ...

Du tas imot med fakler, rød løper, fingermat og aperitiff fra kl. 17:00. Visning av høydepunkter fra 'Synnøve slår følge med' starter kl. 18:00.

Her er en smakebit fra serien: https://www.youtube.com/watch?v=B4P5AHvo_t4

Mer informasjon om serien og kjendisene som er med: https://www.altibox.no/2023/12/06/synnove-slar-folge-med/

Påmelding til premierevisningen gjøres på linken under.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdnL3mcPLPTXKLM9RomocdUQPu2bQzECa8i-aI5u2yilqxbag/viewform

(Begrenset antall billetter).

Synnøve slår følge med slippes på vår strømmetjeneste Altibox X den 14. desember. Altibox X er tilgjengelig kostnadsfritt for alle som har tv fra Altibox.

Kontakter

Om Altibox

Altibox har levert internett-, tv- og telefonitjenester over fiber siden 2002. Gjennom samarbeid med regionale og lokale fiberleverandører har Altibox-partnerskapet til sammen over 800.000 aktive kunder hvorav om lag 50 000 er tilhørende i Danmark. Det betyr at mer enn 1,7 millioner mennesker bruker tjenester fra oss. Altibox er Norges største leverandør av fiberbredbånd og har rundt 550.000 tv- strømme- og underholdningskunder.

Mange av de lokale Altibox-leverandørene er kraftselskaper. Deres lokalkunnskap og lokale tilstedeværelse har vært helt avgjørende for oss. De har flere tiårs erfaring med å bygge bunnsolid infrastruktur, og vet hvordan de skal ta vare på kundene – år etter år. Altibox er bransjevinner i Norsk Kundebarometer innenfor både TV- og bredbåndsleverandører.

Gjennom forretningsområdet Altibox Carrier leveres internasjonale kommunikasjonstjenester til datasentervirksomheter og operatørmarkedet. Altibox Carrier har etablert en helhetlig europeisk nettverksstruktur som knytter Norge sammen med de sentrale datatrafikknytepunktene på kontinentet. Virksomheten innebærer investeringer i undersjøiske fiberkabler til utlandet; mellom Larvik og Hirtshals og mellom Stavanger og Newcastle. 

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye