Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI)

Henter UiO-leder som ny direktør for Kriminalomsorgens høgskole- og utdanningssenter KRUS

Del

Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI) har ansatt Johannes Elgvin (49) som ny direktør for Kriminalomsorgens høgskole- og utdanningssenter KRUS.

Johannes Elgvin
Johannes Elgvin (49) er ansatt som ny direktør for Kriminalomsorgens høgskole- og utdanningssenter KRUS. Foto: Amund Aasbrenn / UiO

Elgvin jobber i dag som leder av seksjon for forskning og kommunikasjon ved Det samfunnsvitenskapelige fakultet ved Universitetet i Oslo (UiO). Han har hovedfag i samfunnsvitenskap, samt mellomfag i blant annet organisasjon og ledelse, begge fra UiO.

- Jeg er svært glad for at Johannes har takket ja til jobben med å lede KRUS. Han har en bred bakgrunn fra universitets- og høyskolesektoren, og omfattende ledererfaring med både faglige og organisasjonsmessige forhold, sier KDI-direktør Lise Sannerud.

Elgvin har sin første arbeidsdag som ny KRUS-direktør 11. mars 2024.

- KRUS ønsker å styrke sammenhengen mellom forskning, utvikling og undervisning, og har jobbet godt med kvalitetsarbeid i studier og forskning de siste årene. Jeg har store ambisjoner for KRUS og gleder meg til å samarbeide med de ansatte om å videreutvikle utdanningstilbudet og forskningsporteføljen, slik at vi svarer ut både dagens og framtidens kompetansebehov i kriminalomsorgen, sier påtroppende KRUS-direktør Johannes Elgvin.

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Johannes Elgvin
Johannes Elgvin
Last ned bilde

Følg pressemeldinger fra Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI)

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI) på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Kriminalomsorgsdirektoratet (KDI)

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye