REMA 1000

REMA 1000 er kåret til Norges billigste dagligvarekjede

Del

VGs matbørs har igjen kåret REMA 1000 som den billigste dagligvarekjeden i Norge. For 6. gang siden 2021 vinner REMA 1000 og er dermed den mestvinnende kjeden de siste tre årene.

VGs matbørs er den mest anerkjente pristesten i Norge, og har en over 20 år lang historie. Siden 2000 har REMA 1000 vunnet klart flest ganger. Hele 27 ganger flere enn neste kjede på listen. I årets julematbørs vant REMA 1000 testen med årets desidert største margin på hele 78kr til neste på listen.  

-REMA 1000 skal være billigst på dagligvare i Norge og vi vet at det er sluttsummen på kassalappen som teller. Hos oss skal kundene være trygge på at de får markedets laveste priser, noe som er spesielt viktig i trange tider, og ikke minst nå som julehøytiden står for dør, sier Salgs- og Markedsdirektør, Pia Mellbye 

Slik sikrer vi den laveste sluttsummen 

 • Æ-appen 
  I Æ får du alltid personlige priskutt på mellom 10%-30% på de varene du handler mest av, 10% på frukt og grønt, 50% rabatt på bleie, bind og tampong, og ikke minst alltid gode tilbud. 

 • CrÆzy DÆys
  Vi kjører jevnlig CrÆzy DÆys der du får 50% på utvalgte kategorier som for eksempel is, frysepizza og frukt. 

 • Pallesalg
  Vi gjør det enkelt og kjører pallene rett inn i butikk. Kjøper vi stort, selger vi billig. 

 • Kampanjevarer og tilbud
  Igjennom året får du relevante kampanjer og priskutt i våre butikker, tilpasset sesonger og produkter som er viktige for deg. 

 • Egne merkevarer
  For å holde prisene nede og kvaliteten oppe, lanserer vi stadig nye produkter under egne merkevarer som du kun finner på REMA 1000. 

Kontakter

Bilder

Om oss

I REMA 1000 skal du finne varer av høy kvalitet til den laveste prisen. Samtidig er det viktig for oss at du kan bære handleposen hjem med god samvittighet. Når vi lager, frakter og selger varer, er vi opptatt av hvordan det påvirker kloden og menneskene rundt oss. Her kan du lese mer om vårt arbeid innen samfunnsansvar og bærekraft: https://www.rema.no/wordpress/wp-content/uploads/2021/04/REMA1000_ansvarsrapport_2020_10mb.pdf

Følg pressemeldinger fra REMA 1000

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra REMA 1000 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra REMA 1000

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye