TV 2

Ny sesong med Sofa

Del

I den femte sesongen av «Sofa» samles kjendiser, venner, familie og partnere for å se og kommentere på årets nye premierer og programfavoritter. Årets «Sofa»-deltakere er en blanding av nye spennende profiler og favoritter fra tidligere sesonger, og det er 14 ulike stuer som besøkes.

Her er familiene vi skal følge i denne sesongen av "Sofa". Foto: TV 2/Espen Solli (montasje).
Her er familiene vi skal følge i denne sesongen av "Sofa". Foto: TV 2/Espen Solli (montasje).

Denne sesongen tar flere nye kjendisdøtre og kjendismødre plass i «Sofa». Vi skal hjem i stua til Elisabeth «Bettan» Andreassen. Hun skal dele underholdningsopplevelsene sammen med døtrene Nora og Anne.

«Skal vi danse»-vinner Alexandra Joner har byttet ut danseskoene med kosesokker og tar plass i sofaen sammen med mamma Barbara i den femte sesongen av «Sofa».

Influenser Emma Ellingsen, som også er aktuell i «Farmen kjendis»,  inviterer mamma Tina til tv-kveld hjemme, og er en av de tre mor-datter-parene denne sesongen.

Økonomikommentator og lektor Elin Ørjasæter åpner hjemmet i Helgeroa, og sammen med forfattermannen Nils Gullak Horvei inviterer hun «Sofa»-seerne inn i stua.

Skuespillerne Arman Surizehi og Isak Noor er den nye kompisduoen vi får følge i «Sofa» denne sesongen.


Gjensyn med flere «Sofa»-favoritter

Vi får gjensyn med den populære skuespillerfamilien Maurstad, med mamma Mari og sønnene Aslak, Scott og Stinius.

Tvillingsøstrene Vita og Wanda Mashadi har mye på hjertet og lar seg lett engasjere foran skjermen.

Kompisene Terje Sporsem og Gustav Nilsen tar igjen plass i kjellerstua til Terje hjemme på Sofiemyr.

Brytekompisene Fritz Aanes og Stig André Berge har siden sist konkurrert mot hverandre i «Skal vi danse». Her er det stort engasjement når de møtes for en guttekveld foran skjermen i treningsgarasjen til Stig André i Rælingen.

«Farmen kjendis»-aktuelle Bjørg Thorhallsdottir og komikervenninnen Trine Lise Olsen møtes hjemme hos Trine Lise på Manglerud. Her er det mye latter og engasjement.

Tilbake er også komiker Espen PA Lervaag og kona Caroline med liv og røre fra stua på Sørumsand. Det er også ekteparet Benjamin B. Silseth og Niklas S. Baarli, kjæresteparet Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl og Krf-leder Olaug Bollestad og ektemannen Jan Frode.

Pressebilder finnes her.


«Sofa» - sesong 5, har premiere 11. januar på TV 2 Direkte og TV 2 Play.
Sesongen består av 10 episoder.

Kontakter

Nina EnghKommunikasjonsansvarlig

Hver gang vi møtes, Skal vi danse, Forræder, Kokkeskolen, Sofa, Alle elsker David, Sommerhytta, Bloggerne, Bleep, Kids in crime,, Fling og Funkyfam.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Om oss

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med over 6000 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye