Amedia

Magne Storedal overtar i Bodø Nu

Del

Styret i Bodø Publishing har konstituert Magne Storedal (65) som ansvarlig redaktør i Bodø Nu i 2024. Jeg ser fram til å ta fatt på oppgaven i en konkurransedyktig avis i et spennende og krevende marked, sier han. 

– I Bodø er det sterk konkurranse mellom byens to aviser, og jeg gleder meg til å skjerpe den konkurransen. Det har begge aviser godt av, sier Magne Storedal. Han skal lede avisa i 2024.
– I Bodø er det sterk konkurranse mellom byens to aviser, og jeg gleder meg til å skjerpe den konkurransen. Det har begge aviser godt av, sier Magne Storedal. Han skal lede avisa i 2024.

Storedal leder for tiden avisa Hadeland. Han har tidligere vært ansvarlig redaktør i Amedias største avis, Romerikes Blad og i Avisa Oslo. Han har også bakgrunn fra Dagens Næringsliv og VG, der han har hatt ulike lederroller.

Magne Storedal overtar som leder i Bodø Nu etter Simen Pedersen som nylig ble ansatt i Bodø/Glimt

– I Bodø er det sterk konkurranse mellom byens to aviser, og jeg gleder meg til å skjerpe den konkurransen. Det har begge aviser godt av. Bodø Nu er i en god utfordrerposisjon, og jeg ser fram til å få være med på å utvikle den videre sammen med en dyktig og sulten redaksjon, sier Storedal som vil bo i Bodø mens han leder redaksjonen.

Styreleder Ole Morten Ona Ringdal er svært fornøyd med at  Magne Storedal ville påta seg lederjobben i Bodø Nu. – Med hans inntreden får vårt styre bedre tid til å finne riktig person som kan lede avisa på permanent basis, sier han.

– Magne er en svært erfaren avismann, og har bred erfaring som leder i mange norske aviser. Han kan mye om hvordan en lokalavis drives, og er også godt kjent med hva det innebærer å være i en lederposisjon. Magne står for redaksjonell kvalitet og kraft. Han er nyskapende og engasjert og har stor integritet. Han er uten tvil absolutt rett person til å lede Bodø Nu i en periode framover, sier Ringdal

Kontakter

Ansvarlig redaktør i Bodø Nu, Magne Storedal - telefon 932 56 038

Styreleder i Bodø Nu, Ole Morten Ona Ringdal - telefon 909 18 959

Om Amedia

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier to millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg pressemeldinger fra Amedia

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye