TV 2

Presseinvitasjon: Invitasjon til pressedag for «Alle elsker David»

Del

Vi inviterer til pressedag for den femte sesongen av «Alle elsker David» onsdag 13. desember.

"Alle elsker David" - sesong 5, har premiere 1. januar på TV 2 Play og TV 2 Livsstil.
"Alle elsker David" - sesong 5, har premiere 1. januar på TV 2 Play og TV 2 Livsstil. Foto: TV 2/Espen Solli Foto: TV 2/Espen Solli

I den femte sesongen av «Alle elsker David» kommer vi tett på David Eriksens privatliv når han tar oss med inn i datinglivet og veien mot ny kjæreste. Eccentric People vokser stadig, kjærlighetslivet blomstrer og hans største profiler trenger mer oppfølging enn noensinne.

Når Lucas bestemmer seg for å avslutte studiene i London, blir det viktig for David at de legger en plan. Hvordan reagerer Christina på forslaget om å ansette Lucas i Eccentric People? Lucas går inn i en uforutsigbar høst, og kjenner på presset fra de rundt seg.

Andrea får mer og mer ansvar i familiebedriften, og får virkelig prøvd seg når Eccentric takker ja til å arrangere Norges største kjendisfest for 800 mennesker. Hvordan trives hun i rollen som eventansvarlig, og klarer David å la henne være sjefen?

David sin managerrolle blir virkelig satt på prøve når hans mest fremtredende profiler kaster seg inn i store prosjekter. Tone Damli er endelig med på «Stjernekamp», og Iselin Guttormsen debuterer med soloshow. Alexandra Joner utfordrer seg på parketten til «Skal vi danse» etter sitt mest intense år noensinne. Høsten er fylt med spenning og uforutsette hendelser, og for David blir dette en av de mest krevende periodene på lenge.

«Alle elsker David», sesong 5 - har premiere første nyttårsdag, mandag 1. januar, på TV 2 Play og TV 2 Livsstil.

----

Pressedag:

Presse inviteres til å gjøre intervjuer i forbindelse med den femte sesongen av «Alle elsker David».

Tid: Onsdag 13. desember kl. 11.30
Sted: Shutter Bar (Clarion hotel Oslo, Bjørvika)

Kontakt nina.engh@tv2.no eller tlf. 916 05 816 for påmelding til pressedagen.

Påmeldt presse vil få tilsendt påsynskopier i forkant av pressedagen.

Kontakter

Nina EnghKommunikasjonsansvarlig

Hver gang vi møtes, Skal vi danse, Forræder, Kokkeskolen, Sofa, Alle elsker David, Sommerhytta, Bloggerne, Bleep, Kids in crime,, Fling og Funkyfam.

Tel:+47 916 05 816nina.engh@tv2.no

Om oss

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med over 6000 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye