Paramount

Spenningsfylt håndballduell mellom THW Kiel og Kolstad gratis på Pluto TV onsdag kl. 18:30

Del

Håndballfans har en ny stor begivenhet i vente når Pluto TV kunngjør visningen av kampen mellom THW Kiel og Kolstad i Champions League. Etter tap mot Aalborg i forrige match, er Kolstad nå klare for å møte tyske THW Kiel i en kamp som lover høy intensitet og spenning fra start til slutt.

– Kolstad overrasket i svært positiv forstand mot PSG og kom seg på imponerende vis ut av heksegryta i Paris med uavgjort/ett poeng. I Kiel er etter min mening alt mulig. Og om det går veien i Tyskland så snakker vi ikke bare om at Kolstad kan gå videre til sluttspillet, men at de kan få fribillett rett til kvartfinale. Kolstad har virkelig kommet inn i Champions League som en askeladd fra Trøndelag, sier Håkon Bjercke, som kommenterer kampene for Pluto TV.

Pluto TV Sport-kanalen gir norske håndballentusiaster en unik mulighet til å følge dette prestisjefylte oppgjøret helt gratis. Det blir en kveld der støttespillere kan heie på lokale helter samtidig som de nyter håndball på aller høyeste nivå.

Kampdetaljer:

Dato og tid: Onsdag 6. desember kl. 18:30

Lag: THW Kiel - Kolstad

Gratis tilgjengelig på Pluto TV Sport-kanalen i appen eller gjennom nettleseren på www.pluto.tv eller på din smart-TV. Pluto TV har også inngått en avtale med Altibox som gjør at appen nå er forhåndsinstallert på deres beste boks. Dette gjør at Altibox-kundene kan nyte masse innhold gratis via boksen.

Pluto TV skal i første omgang vise 11 nøye utvalgte kamper fra EHF Champions League for både kvinner og menn. Dette inkluderer også muligheten til å følge kvinnelaget Vipers fra Kristiansand.

Om PLUTO TV:

Pluto TV, et Paramount-selskap, er en ledende gratis strømmetjeneste, og leverer hundrevis av live lineære kanaler og tusenvis av titler ”on demand” til et globalt publikum på 80 millioner månedlige aktive brukere. Den Emmy-vinnende® tjenesten setter sammen et mangfoldig utvalg av kanaler i samarbeid med over 400 internasjonale medieselskaper og tilbyr et bredt utvalg av sjangre, språk og kategorier med filmer, TV-serier, sport, nyheter, livsstil, barneinnhold og mye mer.

Pluto TV kan enkelt nås og streames på mobil, nett og enheter koblet til TV. Med hovedkontor i Los Angeles, strekker Pluto TVs voksende internasjonale tilstedeværelse seg over tre kontinenter og mer enn 35 markeder.

Om HANDBALL-KANALEN.TV

Handball-Kanalen.TV, opprettet og administrert av Infront Lab (Infronts avdeling for sportsteknologi og innovasjon), lar fans se alle EHF Champions League- og EHF European League-kamper live og on-demand over hele Norden. Handball-Kanalen.TV ble lansert sommeren 2023 og gir alle deltakende klubber i regionen fordelene ved å ha dedikerte kanaler på plattformen som fungerer som et knutepunkt for faninteraksjon og, viktigst av alt, lar fansen få se favorittlagene sine deres på pay-per-view-basis.

Handball-Kanalen.TV er fortsatt det eneste stedet hvor du kan se alle kampene i Machineseeker, EHF Champions League Men, EHF Champions League Women samt EHF European Leagues (Men & Women) live og on-demand.

Kontakter

Følg pressemeldinger fra Paramount

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Paramount på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Paramount

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye