Amedia

Trine Rasmussen ansatt som ansvarlig redaktør i Ringsaker Blad

Del

Trine Rasmussen (45) er ansatt som ansvarlig redaktør og daglig leder i Ringsaker Blad. – Nå gleder jeg meg utrolig mye til å bli kjent med redaksjonen og til å videreutvikle det gode og viktige arbeidet vi allerede gjør i og omkring Ringsaker, sier hun.

– Vi skal gjøre vårt beste for at leserne skal glede seg til å åpne avisen på nett og papir, hver eneste dag, sier Ringsaker Blads nye ansvarlige redaktør Trine Rasmussen.
– Vi skal gjøre vårt beste for at leserne skal glede seg til å åpne avisen på nett og papir, hver eneste dag, sier Ringsaker Blads nye ansvarlige redaktør Trine Rasmussen.

– Jeg er svært takknemlig og ydmyk over å ha fått jobben som ansvarlig redaktør i Ringsaker Blad. Nå vil jeg og resten av redaksjonen gjøre vårt beste for at leserne skal glede seg til å åpne avisen på nett og papir - hver eneste dag! 

Trine Rasmussen vokste opp i lille Kragerø på Telemarkskysten, og har lest lokalavisen der siden hun var liten jente.

– Jeg vet hvor viktig lokalavisen er for alle oss som bor i distriktet, og husker godt overgangen fra seks til tre utgivelser i uken. I starten var det noe som manglet de dagene lokalavisen ikke kom ut. Men nå har vi helt andre vaner, som gjør at vi vil se og lese nyhetene med en gang. Det er gjengen i Ringsaker Blad utrolig gode til å levere! Med meg ved roret skal vi fortsette å være best på siste nytt, samtidig som jeg ønsker å få inn flere sterke menneskehistorier og saker som treffer oss midt i hjertet, sier hun.

Trine kommer fra stillingen som redaktør i Norsk Ukeblad, som hun har hatt siden 2019. Foruten Norsk Ukeblad har hun hatt flere redaksjonelle lederroller i Egmont Publishings magasiner de siste ti årene, som Familien og Her og Nå. Hun har også bakgrunn som journalist, blant annet fra Nettavisen og Kragerø Blad Vestmar. 

– Jeg kommer fra en fersk 90-åring i Norsk Ukeblad til Ringsaker Blad med 90-års bursdag i 2025. Den markeringen skal ikke foregå i stillhet, fastslår den nye avisredaktøren. 

– Synlighet er viktig for å bygge merkevare. Ringsaker Blad er godt etablert og godt kjent.  Men for å holde på abonnentene, og ikke minst få nye, er det viktig at vi forstår hva leseren vil ha og er tilstede der leseren er, sier Trine Rasmussen.

– Jeg er svært fornøyd med ansettelsen av en erfaren og moderne medieleder til å overta ansvaret for å drive Ringsaker Blad videre. Trine er kunnskapsrik, svært kompetent og kjenner vår bransje godt. Nå skal hun lede en avis med godt fotfeste i sitt nedslagsfelt, og jeg er trygg på at Trine gjennom rollen som redaktør i Ringsaker Blad kommer til å bli godt synlig i lokalsamfunnet. Det tror jeg ringsokningene vil like godt, sier styreleder Kristina Fritsvold Nilsen.

Trine Rasmussen tiltrer stillingen som ansvarlig redaktør og daglig leder 1. januar. 

Kontakter

Om Amedia

Amedia er landets største utgiver av lokale medier. Daglig når konsernets medier to millioner lesere.

Amedias redaksjonelle medarbeidere er hver dag til stede i lokalsamfunn over hele landet for å rapportere om det som skjer. Samtidig bidrar våre selgere til å skape lokale markedsplasser gjennom å koble lokale næringsdrivende med kunder. Sammen dekker disse funksjonene vårt samfunnsoppdrag i alle lokalesamfunn hvor Amedia er til stede. Verdiene som ligger til grunn for Amedias tolking av samfunnsoppdraget finner man i vår forretningsidé og vår utgivererklæring.

Følg pressemeldinger fra Amedia

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Amedia på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Amedia

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye