Priv. til red. : Tomme stoler i Tromsø

Del

Årlig blir det 90 ledige plasser rundt middagsbordet i Norge. I Troms og Finnmark har 6 personer mistet livet til drukning i år. Onsdag settes det ut tomme spisestoler utenfor Tromsø Rådhus for å minnes de druknede.

Med arrangementet ønsker Redningsselskapet å være til stede i bybildet for å minne om at det hver jul er familier med tomme stoler rundt julemiddagen, der kjære som har mistet livet i drukningsulykker skulle vært. Så langt i år har 76 mennesker druknet i Norge.

Tid: Onsdag 6. des Kl. 10.00

Sted: Tromsø Rådhus

Stolene er plassert ute fra 10:00 til 18:00 og Juliane Thorbjørnsen, regionsrådgiver avd. Frivillighet og Forebygging i Redningsselskapet lar seg gjerne intervjue av dere ved stolene.

– Det er et tragisk faktum at like mange drukner i Norge hvert eneste år. Voksne menn står for rundt 90 prosent av alle drukningene hvert år, og vi kan spare mange liv dersom særlig menn tar forhåndsregler og tar sikkerhet til sjøs på alvor, sier Thorbjørnsen.

Dersom det er ønske om å være til stede når stolene plasseres ut – gjøres dette altså kl. 10.00

Kontakt Juliane Thorbjørnsen for mer info og avtale: Hun kan nås på tlf: 90096060 og på epost: juliane.thorbjornsen@rs.no

Kontakter

Følg pressemeldinger fra Redningsselskapet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Redningsselskapet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Redningsselskapet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye