Priv. til red. : Tomme stoler i bybildet i Ålesund

Del

Årlig blir det 90 ledige plasser rundt middagsbordet i Norge. I Møre og Romsdal har 6 personer mistet livet til drukning i år. Onsdag settes det ut tomme spisestoler i bybildet i Ålesund for å minnes de druknede.

Med arrangementet ønsker Redningsselskapet å være til stede i bybildet for å minne om at det hver jul er familier med tomme stoler rundt julemiddagen, der kjære som har mistet livet i drukningsulykker skulle vært.  

Tid: Onsdag 6. des Kl. 09.00-21.00

Sted: Rådhusplassen

Stolene er plassert ute fra 09:00 til 21:00 og Jan Petter Ytreberg og Torill Rønes i avd. frivillighet og forebygging i region vest er til stede og lar seg intervjue om markeringen i bybildet.

Dersom dere ønsker å være til stede når stolene plasseres ut – gjøres dette kl. 09.00

– Det er et tragisk faktum at like mange drukner i Norge hvert eneste år. Voksne menn står for rundt 90 prosent av alle drukningene hvert år, og vi kan spare mange liv dersom særlig menn tar forhåndsregler og tar sikkerhet til sjøs på alvor, sier Torill Rønes.

Kontakt Torill Rønes for mer info og avtale: 40008400/ torill.rones@rs.no

Kontakter

Følg pressemeldinger fra Redningsselskapet

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Redningsselskapet på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Redningsselskapet

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye