Mer Norge

Nytt samarbeid skal gi flere hurtigladere i byene

Del

Ladeselskapet Mer inngår et nytt og strategisk samarbeid med parkeringsselskapet APCOA, og vil levere hurtiglading på flere av APCOAS parkeringsområder.

Nå vil vi kunne tilby hurtiglading ved våre parkeringsområder fra sør til nord, sier kommersiell direktør i APCOA, Jan Arve Kvalheim, til høyre på bildet. (Foto: Apcoa)
Nå vil vi kunne tilby hurtiglading ved våre parkeringsområder fra sør til nord, sier kommersiell direktør i APCOA, Jan Arve Kvalheim, til høyre på bildet. (Foto: Apcoa)

For under ett år siden annonserte APCOA at de vil etablere 25.000 nye ladepunkter i Norge innen 2035, både for normal- og hurtiglading. Førstnevnte håndterer APCOA selv. For etableringen av hurtigladere har de nå inngått samarbeid med Mer, et av landets ledende ladeselskap med omfattende kunnskap og ekspertise på området. 

– Vi er veldig begeistret for dette samarbeidet, og sammen vil vi gi kundene en enda bedre lade- og pakeringsopplevelse. Med muligheten for både hurtig- og normallading på flere APCOA-områder, utvider vi vårt landsdekkende ladenettverk ytterligere,  sier Henrik Kjevik-Olsen, Expansion Manager i Mer Norway.

Mer tilgjengelig hurtiglading
Satsingen på hurtiglading forventes å bli kjærkommen, og vil gjelde for lokasjoner som kontorbygg, kjøpesentre, hoteller og fornøyelsesparker.

– Vi ønsket å samarbeide med en etablert aktør, som deler våre verdier. Mer er et av Norges ledende ladeselskaper og de er opptatt av kunnskap, innovasjon og ekspertise. I tillegg er de allerede landsdekkende, slik også APCOA er. Derfor er det muligheter for å tilby hurtiglading ved våre parkeringsområder fra sør til nord, sier kommersiell direktør i APCOA, Jan Arve Kvalheim.

Samarbeidet representerer en strategisk milepæl i APCOAs dedikerte satsing på elbillading. I dag drifter APCOA over 1200 parkeringsområder over hele landet, og tilbyr skreddersydde totalløsninger mot eiendomsbesittere.

‒ Endelig kan vi tilby våre kunder førsteklasses hurtiglading! slår Marcus Steinsvåg, leder for forretningsutvikling i Apcoa, fast.‒ Mers anerkjente ekspertise innen ladeløsninger gir oss muligheten til å levere enestående kvalitet, og vi er sikre på at dette vil styrke vår posisjon som ledende innen mobilitets- og parkeringstjenester. Dette partnerskapet reflekterer vår forpliktelse til å gi våre kunder en praktisk og pålitelig ladeløsning, samtidig som vi fremmer en bærekraftig framtid.

Om APCOA

APCOA er en ledende aktør innen mobilitets- og parkeringstjenester med et sterkt engasjement for å gjøre parkering enklere og mer tilgjengelig for alle. De forvalter over 1200 parkeringsområder i hele landet. Produktene skreddersys til den enkelte kunde og APCOA har erfaring og kunnskap innenfor alle sektorer (lufthavn, sykehus, p-hus, hotell og konferanse, kjøpesenter, innfartsparkering, bykjerner, samt kontorbygg, både med reservert og / eller avgiftsparkering). Basert på teknologien, APCOA FLOW, forvandler APCOA sine parkeringsplasser til mobilitets-hubs, og tilbyr innovative tjenester som muliggjør en mer praktisk hverdag.

APCOA er sertifisert innen miljø med ISO standard 14001 og kvalitet ISO standard 9001.

www.apcoa.no | www.urban-hubs.no

 

Nøkkelord

Kontakter

Bilder

Henrik Kjevik-Olsen, Expansion Manager, Mer Norway
Henrik Kjevik-Olsen, Expansion Manager, Mer Norway
Last ned bilde
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye