RSA

Isuzu Norge og Arctic Trucks lanserer Isuzu D-MAX AT37

Del

Isuzu Norge og Arctic Trucks har gleden av å lansere Isuzu D-MAX AT37 -  en terrengbil som gir deg komfort og fremkommelighet du ikke trodde var mulig.

Arctic Trucks, med sin lange historie med å bygge om Isuzu D-MAX, har allerede stor suksess med D-MAX AT33 og AT35 i sin portefølje.

Denne uken introduserer de en ny storebror - Isuzu D-MAX AT37.


I Arctic Trucks Norge sine lokaler i Solbergelva ble Isuzu D-MAX AT37 denne uken vist frem for første gang – en fullkommen terrengbil, skreddersydd for de mest ekstreme forholdene.

Den omfattende ombyggingen inkluderer ombygning til 37-tommers dekk, som gir kjøretøyet ekstra bakkeklaring og stabilitet. For å tilpasse de store hjulene gjennomgår bilen omfattende karosseriarbeid, som sikrer optimal ytelse i alle situasjoner. Ved å bytte til lavere giring i akslingene som gir tilsvarende original slutt-utveksling, og resultatet er en bil som opprettholder optimal akselerasjon og trekkraft selv under de tøffeste forholdene.

Med Arctic Trucks' omfattende erfaring i å tilpasse kjøretøy for krevende miljøer, har Isuzu D-MAX AT37 blitt optimalisert for å håndtere de mest utfordrende terrengene.

-Det har vært stor etterspørsel etter en AT37-ombygning fra markedet. Etter to år med planlegging, utvikling og testing, har vi endelig lansert AT37. Vi har måttet utvikle helt ny utveksling i akslingene på AT37. Ved å bytte til lavere giring i akslingene som gir tilsvarende original slutt-utveksling, og resultatet er en bil som opprettholder optimal akselerasjon og trekkraft.

Designet er like imponerende som ytelsen. Med markante hjulbuer og robuste detaljer, skiller Isuzu D-MAX AT37 seg ut i mengden.

Med en AT-ombygging som denne, vil du kunne utfordre bilen din i noe av det mest krevende terreng. Store hjul gir deg bedre komfort og fremkommelighet du ikke ante var mulig med en bil. Denne ombygningen er for de som søker kjøreopplevelser i ekstreme forhold, sier Ørn Thomsen, styreleder hos Arctic Trucks Norge.

Steinar Dokken er salgssjef i Isuzu Norge, og forteller om stor interesse for den nye ombygningen.

- Isuzu Norge og Arctic Trucks har hatt et gått samarbeid siden 2012, og både vi og forhandlerne er glade for å endelig lansere AT37. Det har vært stor etterspørsel etter lansering, og det er allerede kommet flere bestillinger, sier Dokken.

Arctic Trucks og Isuzu Norge har til sammen levert ut over 1100 ombygde Isuzu D-MAX. Arctic Trucks Norge er en av landets største leverandører av ombygninger og utstyr til firehjulsdrevne biler.


Dette inkluderes i en AT37-ombygning:

 • 37x12.5R17 dekk (AT37)
 • 17x10” aluminiumsfelger
 • Lakkerte skjermbreddere
 • Tilpassning av hjulhus foran og bak
 • Arctic Trucks skvettlapper foran og bak
 • Nye stigtrinn
 • Avtagbart hengerfeste
 • 20 mm heving foran og bak
 • 40 mm karroseriheving
 • Bytte av utveksling i akslinger
 • Kalibrering av speedometer
 • Forstillingskontroll
 • Momentnøkkel til dekkskift
 • Godkjenning av BiltilsynetSe bilder her.Om Isuzu 

Isuzu er en av Japans eldste bilprodusenter med startår 1916, og er en av verdens ledende utviklere og største produsent av dieselmotorer. Isuzu har hovedkontor i Tokyo i Japan, og har i dag virksomhet i over 100 land.  

RSA ble Isuzu-importør for det norske markedet i 2007, og har bygget opp et stort forhandlernettverk. Siden den gang har Isuzu vært stor salgssuksess i pickup-segmentet, og Isuzu D-MAX har flere ganger vært Norges mest solgte pick-up! Besøk isuzu.no her. 


Om Arctic Trucks Norge 

Arctic Trucks spesialiserer seg på modifisering og ombygging av firehjulsdrevne bruks- og fritidsbiler for ekstreme forhold. Arctic Trucks Norge ble etablert i 1998 og er nå en av landets største leverandører av ombygginger og utstyr til firehjulsdrevne biler. 

Arctic Trucks har modifiserte biler både til et privat og kommersielt marked som ønsker forbedret fremkommelighet eller en mer synlig bil som er tilpasset kundens ønsker. Deres biler er klare for enhver ekspedisjon, enten om det er for å få jobben gjort i et krevende område i jobbsammenheng, eller for å utforske verden i utfordrende terreng med familien.

Kontakter

Bilder

Om oss

RSA er en komplett nordisk bilimportør av person- og varebiler, med hovedkontor i Norge. Som et privateid selskap med historie helt tilbake til 1936, har RSA utviklet sterke merkevarer i de skandinaviske markedene. RSA er importør for Suzuki, Isuzu, Maxus og BYD til Norge, samt Maxus i Sverige, Danmark, Island, Færøyene, Polen, Finland og Grønland. RSA har bygget opp et solid forhandlernettverk med til sammen over 300 forhandlere.

I tillegg til samarbeid med bilforhandlere over hele landet, driver RSA forhandlerkjeden RSA BIL med 11 forhandlere i viktige strategiske områder i Norge. Vår erfaring innenfor import av biler, deler og tilbehør og forhandlerdrift, gjør oss til en moderne totalleverandør og distribusjonspartner.

Følg pressemeldinger fra RSA

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra RSA på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra RSA

Nyt se on virallista – BYD avaa sähköautojen tuotantolaitoksen Unkariin12.2.2024 10:20:37 CET | Lehdistötiedote

BYD ja Unkarin valtio ovat allekirjoituksillaan vahvistaneet BYD:n sähköautojen tuotantolaitoksen avaamisen Unkarin Szegediin. BYD:n huippumoderni tuotantolaitos tulee valmistamaan yhtiön ladattavia henkilöautoja Euroopan markkinoille. Tuotantolaitos rakennetaan vaiheittain ja se aloittaa toimintansa vuonna 2027. Allekirjoitusseremoniaan osallistuivat Unkarin ulko- ja kauppaministeri Péter Szijjártó ja BYD:n hallituksen puheenjohtaja Wang Chuanfu sekä muita arvovaltaisia vieraita.

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye