ice

Ice lanserer mobilabonnement med Netflix inkludert

Del

Som første og eneste aktør i Norge tilbyr Ice nå et mobilabonnement med ubegrenset data og Netflix inkludert, uten å øke prisen.

Produktsjef Stian Eriksen og administrerende direktør Shiraz Abid i Ice er svært glade for å være den første og eneste aktøren i Norge som tilbyr et abonnement som kombinerer Netflix og mobil.
Produktsjef Stian Eriksen og administrerende direktør Shiraz Abid i Ice er svært glade for å være den første og eneste aktøren i Norge som tilbyr et abonnement som kombinerer Netflix og mobil.

- Vi har alltid hatt som mål å utfordre oss selv og partnere til å skape de beste produktene for kundene våre. Når vi nå er den eneste mobiloperatøren som inkluderer Netflix i vårt mobilabonnement iceMax – en av våre største satsninger noensinne, håper vi at enda flere vil bli nysgjerrig på ice, sier administrerende direktør i ice, Shiraz Abid. 

Han er stolt over at strømmegiganten Netflix har valgt nettopp ice som sin samarbeidspartner på mobilabonnement i Norge. Han takker samtidig Altibox og Lyse som har vært døråpnere for samarbeidet.

- Det vi nå lanserer er et litt enklere og rimeligere alternativ, sammenlignet med å kjøpe tjenestene hver for seg. Dette er en type samarbeid vi vet er viktig for kundene, og derfor har drømt om lenge. Etter at vi ble en del av Lyse har vi endelig lykkes med det. Jeg håper kundene setter pris på at det ikke trenger å koste skjorta å strømme seg bort over mobilnettet, sier Shiraz Abid.  

- Lanseringen av iceMax med Netflix er den første av sitt slag i Norge og helt på linje med hva som blir etterspurt i markedet. Med Netflix inkludert direkte i mobilabonnementet med ubegrenset data, blir det lettere enn noen gang for ice sine mobilkunder å få tilgang til juletitler som "Så var det jul igjen" og storfilmer som den kommende Rebel Moon (lanseres 15.desember), sier Patrick Danckwardt, Leder Forretningsutvikling for Netflix i Norden.

Lanseringen kommer på slutten av et år som for ice så langt har gitt fantastiske resultater både innen kundevekst og kundetilfredshet.

- At vi både klarer å levere historisk høye veksttall i 2023, klatrer på EPSI-målingen av kundetilfredshet og har de mest lojale telekomkundene, er et bevis på at vårt fokus på kundeopplevelse gir resultater. Nå tar vi neste steg sammen med Netflix, og vi gleder oss til fortsettelsen avslutter Shiraz Abid. 

 

Fakta: 
IceMax 

Pris: 399 kroner per måned. (u/29 349,-)
Netflix Basis inkludert. 
Hastighet opptil 100 Mbit/s. Etter 100 GB 3Mbit/s. 45 GB inkl.i EU/EØS. Egne vilkår for utland og spesialnumre. Gjelder kun privatabo. Netflix Basis inkl. med gjeldende brukervilkår.

Nøkkelord

Kontakter

Om ice

Vår visjon er å vokse ytterligere som en unik og annerledes mobiloperatør, som hver dag kjemper for å bli Norges mest anbefalte selskap.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye