TV 2

Presseinvitasjon til «Innebandykrigerne»-premierefest

Del

TV 2 inviterer presse til å gjøre intervjuer med skuespillere og profiler på premierefesten til «Innebandykrigerne» sesong 2, mandag 4. desember kl. 19.00.  

Humorserien «Innebandykrigerne» er tilbake med sesong 2 på TV 2 Play mandag 4. desember, og det skal markeres med premierefest! 

Medvirkende i serien er: Nicolai Cleve Broch, Iben Akerlie, Erik Follestad, Bjørn Myrene, Mathilde Storm, André Sørum, Espen PA Lervaag, Maria Wiik, Tommy Sharif m.fl.

Presse inviteres til å gjøre intervjuer med skuespillere/aktører og profiler på premierefesten. Gjesteliste sendes på forespørsel.

Tid: Mandag 4. desember kl.19:00
Sted: Vannskrekk bar, Sørengkaia 136, 0194 Oslo

Påmeldt presse kan få tilsendt påsynskopier i forkant av premierevisningen. 

Send e-post til kommunikasjonsansvarlig Siril Vatne Meling på sme@tv2.no for påmelding og eventuelle spørsmål. Kristoffer Arnesen (tlf. 993 88 669) vil være TV 2s pressekontakt på premierefesten. 

Kontakter

Siril Vatne MelingKommunikasjonsansvarlig

Farmen og Torpet kjendis, Kompani Lauritzen, Kompani Lauritzen: Tropp 2, Skal vi danse, Love Island, Innebandykrigerne, Ung mor savnet, Krypto Kings, Norge bak fasaden, Huskestue

Tel:+47 970 43 166siril.vatnemeling@tv2.no

Om oss

Vi er TV 2

Vi er TV 2, et redaktørstyrt mediehus og kommersiell allmennkringkaster. Vi formidler, skaper og forteller historier som gjør nyheter, aktualiteter, sport og underholdning tilgjengelig for folk uansett når, hvor og hvordan de måtte ønske. Gjennom en rekke ulike kommersielle TV-kanaler, digitale plattformer og tjenester tilbyr vi et bredt spekter av innhold som spenner fra lett underholdning til tung journalistikk.

TV 2 er en del av Egmont, som er et av Nordens største mediekonsern med over 6000 ansatte og aktivitet i 30 land. TV 2s eier Egmont er en stiftelse, som årlig deler ut over 100 millioner kroner til et bedre liv for barn og unge.

Følg pressemeldinger fra TV 2

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra TV 2 på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra TV 2

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye