NorgesGruppen

UNIL tilbakekaller ELDORADO Kebabsalat

Del

Unil tilbakekaller Eldorado kebabsalat med holdbarhet mellom 05.12.2023 og 06.01.2024. Det er mistanke om at enkelte av boksene kan inneholde rå kyllingbiter.

UNIL tilbakekaller enkelte holdbarheter av Eldorado kebabsalat
UNIL tilbakekaller enkelte holdbarheter av Eldorado kebabsalat UNIL/NorgesGruppen

Gjelder kun produkter med holdbarhetsdato:

05.12.2023
10.12.2023
11.12.2023
16.12.2023
24.12.2023
30.12.2023
31.12.2023
06.01.2024

Produkt: ELDORADO Kebabsalat

•          Forbrukere bes kaste produktet eller returnere det til butikken det er kjøpt i for refusjon.

•          Produktet er allerede fjernet fra butikk

•          Tilbakekallingen gjelder produkter med holdbarhetsdato nevnt over.

•          For ytterligere spørsmål, kontakt UNIL forbrukerservice via www.unil.no eller på telefon 24 11 35 55

•          Pressehenvendelser: Kine Søyland, kommunikasjonssjef NorgesGruppen: 900 79 888.


Unil beklager det inntrufne og takker for hjelpen.

Oslo, 28.11.2023

Wibecke Ødegård Johansen, Kvalitets- og Bærekraftsjef UNIL AS

Kontakter

Om oss

Våre kjedekonsepter står på hver dag for å gjøre morgendagens handel billigere og bedre, inspirere til gode matopplevelser, og bidra til grønne og sunne valgmuligheter.

NorgesGruppen gir forbrukerne valgfrihet gjennom supermarkeder, distriktsbutikker og lavprisbutikker. I tillegg tilbyr MENY, SPAR og Joker netthandel. NorgesGruppen gir konkurransedyktige betingelser og sterke kjedekonsepter til kjøpmenn. Effektiv varelevering og et godt vareutvalg fra ASKO sikrer kjøpmenn over hele landet et godt driftsgrunnlag. NorgesGruppen sysselsetter over 27 000 medarbeidere i egeneid virksomhet og mer enn 40 000 totalt når ansatte i kjøpmannseide butikker inkluderes. Nøkkelverdiene til NorgesGruppen er ansvarlig, samarbeidsorientert og kundeorientert. Selskapet opererer i Skandinavia med hovedfokus i Norge.

Varene folk vil ha
NorgesGruppen fylte 20 år i 2020, men bygger på 150 års erfaring som grossist og detaljist. I dag er kjernevirksomheten engros- og detaljvirksomhet innenfor daglige forbruksvarer. Alle ledd i verdikjeden – fra innkjøp og produksjon, via distribusjon, til handlekurv – jobber mot ett og samme mål: å imøtekomme kundenes behov.

Leverer effektivt til alle deler av landet
NorgesGruppen har 1200 samarbeidspartnere som spenner fra store merkevareleverandører til små produsenter av lokalmat. Mangfoldet av leverandører gjør at vi kan tilby noe for enhver smak. Egne merkevarer fra selskapene UNIL, Joh Kaffe, Matbørsen og Bakehuset gjør vareutvalget i våre butikker unikt.

Til butikker for alle, der folk bor
NorgesGruppen har butikker for alle behov, enten det er lave priser, kvalitetsprodukter, raske løsninger eller inspirasjon til store matopplevelser. Vi har lavpriskjeden KIWI, supermarkedkjedene MENY og SPAR, og nærbutikkjeden Joker. Over halvparten av butikkene er eid av selvstendige kjøpmenn, og vi er tilstede
med butikker i 88 prosent av landets kommuner.

Følg pressemeldinger fra NorgesGruppen

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra NorgesGruppen på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra NorgesGruppen

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye