Trekanten

Trekanten vil gjøre onsdag kveld til treffsted for politikk, samfunn, næringsliv, kultur og media

Del

Trekanten, i samarbeid med Tullinsamarbeidet og Geelmuyden Kiese, inviterer til nettverkstreff i Pilestredet ved Tullinkvartalet. Trekanten er både kafé, bar og event-sted, og har en ambisjon om å skape et spennende treffsted for politikk, journalistikk og alle med samfunnsinteresse i Oslo.

Trekanten interiørbilde
Trekanten

I første omgang starter de med onsdagene. Her inviteres aktører innen politikk, journalistikk, næringsliv, finans, jus, litteratur og det frie ord, samt organisasjonslivet til å ta en tur innom baren i Pilestredet 24.

Statsbudsjettkveld onsdag 13. og onsdag 20. desember
– Vi har også lokaler som er ypperlig egnet for pressekonferanser, bokbad og debatter. Det er 5–6 minutter å gå fra Karl Johan, så vi er nærmest midt i sentrum, sier Bo Vivike, som er styrets leder og er ny deleier av Trekanten. – Statsbudsjettet skal vedtas før jul og vi har invitert til sosialt samvær i form av Statsbudsjettkveld onsdag 13. desember og onsdag 20. desember.

– Således starter vi forsiktig for å se hvordan vi kan utvikle et godt tilbud på onsdagskveldene fremover, sier Jørgen Stråtveit, daglig leder hos Trekanten.

Tullin – 5 minutter fra Karl Johan
– Her gleder jeg meg til å bli stamgjest. Dette vil være med å sette Pilestredet, Trekantblokka, Tullin-området og Tullinkvartalet ytterligere på bykartet, sier Øystein Aurlien, som er daglig leder for Tullinsamarbeidet, som har over 40 medlemmer med virksomhet i området. – Tullinkvartalet ligger mellom Kristian Augusts gate, Universitetsgata og Pilestredet. Kanskje kan vi – nå som den gode TV-serien «Makta» på NRK for stor oppmerksomhet – bli et slags moderne Tostrup-kjelleren eller Ryktebørsen.

– Tullin henter sitt navn fra Tullinløkka, som på begynnelsen av 1800-tallet ble skilt ut fra Ruseløkka. Gjennom snart 200 år har bygårder og gater vokst frem i dette området. Akkurat nå blomstrer det for fullt, sier Øystein Aurlien.

Sentralt i området ligger også Rebel i Universitetsgata 2, som blant annet er et arnested for it- og softwareutvikling i Norge, med 80 selskaper og 1200 ansatte.

Spennende kvelder og debatter
Geelmuyden Kiese, som har lokaler i 9. etasje i samme bygg, har vært en samarbeidspartner for Trekanten og Tullinsamarbeidet.

– Vi synes dette er et bra initiativ, og håper at det lykkes med å skape et hyggelig treffsted for politikk, journalistikk, aktører i kommunikasjonsbransjen, næringsliv, finans, jus, litteratur og det frie ord, samt organisasjonslivet. Det hadde vært artig å få til noe sånt i Oslo, sier Severin Roald som er adm. direktør i Geelmuyden Kiese.

Geelmuyden Kiese har 140 rådgivere og kontorer i Oslo, Stockholm og København.

Votering om 40 prosent kjønnsbalanse i styrer
– Etter hva vi forstår skal det onsdag 13. desember også voteres i Stortinget over Regjeringen sitt forslag om at mellomstore og store selskaper skal ha minst 40 prosent kjønnsbalanse i styret. Dette skal vi også berøre som et sentralt tema på Trekanten om kvelden, sier Severin Roald.

Kontakter

Bilder

Bo Vivike (til høyre), styreleder i Byliv AS, sammen med Jørgen Stråtveit, daglig leder i Byliv AS Trekanten.
Bo Vivike (til høyre), styreleder i Byliv AS, sammen med Jørgen Stråtveit, daglig leder i Byliv AS Trekanten.
Last ned bilde
Øystein Aurlien, daglig leder, Tullinsamarbeidet
Øystein Aurlien, daglig leder, Tullinsamarbeidet
Last ned bilde
Severin Roald, adm. direktør i Geelmuyden Kiese
Severin Roald, adm. direktør i Geelmuyden Kiese
Last ned bilde
Trekanten interiørbilde
Trekanten
Last ned bilde

Lenker

Kort om Trekanten

Trekanten holder til i det modernistiske naturbetongbygget på St. Olavs Plass. Bygget er tegnet av den tidligere arkitekten Erling Viksjø og ble oppført i 1968-69 for Oslo Helseråd. I dag har første etasje langs Pilestredet og St. Olavs Gate blitt transformert og åpnet opp til offentligheten, som utgjør Trekanten. Med en kafe, bar, event, nattklubb og restaurant og et monumentalt scenerom er vi et stort og friskt tilskudd til det stadig utviklende Tullinområdet. Fra morgen til kveld, enten det er musikk, litteratur, film, design, bryllup, kick off, pressekonferanser, julebord, sommerfest eller konferanse så har vi lokaler som passer for deg. Trekanten er perfekt å leie for ulike event og arrangementer. Web: www.trekantenoslo.no

Kort om Tullinsamarbeidet

Tullinsamarbeidet har til hensikt å bistå alle med engasjement for Tullin, til at dette blir et bedre sted å bo og jobbe. På vegne av våre medlemmer vil vi engasjere oss for alt som styrker Tullins identitet, som bidrar til flere og bedre aktiviteter, og som gjør at flere kan finne nye koblinger med andre. Et levende, blomstrende og pulserende Tullin er bra for alle. Tullinsamarbeidet har over 40 medlemmer med virksomhet i området. Web: www.tullin.no

Følg pressemeldinger fra Trekanten

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra Trekanten på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra Trekanten

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye