Ny direktør i SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge

Del

Johan-Thomas Hegdahl blir ny direktør i SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge.

Johan-Thomas Hegdahl overtar sjefsstolen i Regnskapshuset etter Hanne Karoline Kræmer.
Johan-Thomas Hegdahl overtar sjefsstolen i Regnskapshuset etter Hanne Karoline Kræmer.

– Styret er svært fornøyd med at Johan-Thomas har takket ja til stillingen. Han bringer med seg vesentlig erfaring fra bransjen, og er både utviklingsorientert og handlekraftig. Regnskapsbransjen skal fornyes, og områder som bærekraft, digitalisering og bruk av kunstig intelligens kommer til å bli sentralt. Da er egenskapene han har viktige, sier SpareBank 1 Nord-Norges konsernsjef, og styreleder i Regnskapshuset, Liv B. Ulriksen. 

Lang erfaring 

Hegdahl, som er utdannet innenfor markedsføring og ledelse, har hatt en rekke lederstillinger i bransjen, blant annet som administrerende direktør i Økonor Norge og operativ direktør i Accountor Group. Han var sentral i oppbyggingen av Adwice, og har siden 2015 vært direktør i selskapet. 

Endring og utvikling

Den nye direktøren ser nå frem til å ta fatt på oppgaven. 

– Jeg er utrolig motivert for oppgaven. Jeg har ved flere anledninger vært med å bygge opp regnskapsselskaper. Nå blir det primære å skape endring og utvikling, i en bransje som står foran sine kanskje største endringer siden digitaliseringen startet. For noen kan dette være truende, men jeg vil fokusere på de enorme mulighetene det medfører. I Regnskapshuset har vi alle forutsetninger for å kunne ta nye steg, med et kompetent og engasjert lag som alt er i gang med en utviklingsreise. Dette gleder jeg meg til å lede videre, sier Hegdahl.

Han overtar etter Hanne Karoline Kræmer, som blir ny konsernsjef i SpareBank 1 Nord-Norge fra årsskiftet. Johan-Thomas Hegdahl tiltrer stillingen 1. desember 2023. 

Om SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge

  • Omsetning: 218 mill. kroner
  • Resultat før skatt: 17 mill. kroner
  • Antall ansatte: 218

(Alle tall er for regnskapsåret 2022)

Nøkkelord

Kontakter

Liv B. UlriksenKonsernsjefSpareBank 1 Nord-Norge

Tel:957 31 130

Stein Vidar LoftåsKonserndirektør Kommunikasjon, samfunn og bærekraftSpareBank 1 Nord-Norge

Tel:951 26 576svl@snn.no

Hanne Karoline KræmerPåtroppende konsernsjef (fra 01.01.2024)SpareBank 1 Nord-Norge

Tel:414 70 483

Følg pressemeldinger fra SpareBank 1 Nord-Norge

Registrer deg med din e-postadresse under for å få de nyeste sakene fra SpareBank 1 Nord-Norge på e-post fortløpende. Du kan melde deg av når som helst.

Siste pressemeldinger fra SpareBank 1 Nord-Norge

I vårt presserom finner du alle våre siste pressemeldinger, kontaktpersoner, bilder, dokumenter og annen relevant informasjon om oss.

Besøk vårt presserom
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye